Την περασμένη σεζόν ο Καρίμ Μπενζεμά έκλεψε ως γνωστόν την παράσταση, αφού ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ονειρική χρονιά της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία οδήγησε τόσο στην κατάκτηση του Champions League όσο και στον τίτλο της LaLiga.
Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο γάλλος… killer συνεχίζει από εκεί όπου σταμάτησε, κάτι το οποίο έδειξε στο φιλικό παιχνίδι της Βασίλισσας με την Κλαμπ Αμέρικα.
Ο γάλλος επιθετικός πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, αφού με ένα ασύλληπτο πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκιγέρμο Οτσόα.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!