Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίαση Τσουαμενί και… βέλη κατά του Εμπαπέ από τον Πέρεθ

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίαση Τσουαμενί και… βέλη κατά του Εμπαπέ από τον Πέρεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ρίχνει… βέλη προς την πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ.

Με κάθε επισημότητα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/6) τον Ορελιέν Τσουαμενί στο δυναμικό της, με τον 22χρονο διεθνή Γάλλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2028 και τον πρόεδρο των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ να ρίχνει «βέλη» προς την πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος προτίμησε τα λεφτά που του προσέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν, απ’ το να μετακομίσει στη «βασίλισσα».

«Αγαπητέ Ορελιέν, συγχαρητήρια, γιατί εκπλήρωσες το όνειρό σου να παίξεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 22 σου είχες την ευκαιρία να διαλέξεις και επέλεξες τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συμπαίκτες σου, Μπενζεμά και Καμαβινγκά, θα σου έχουν μιλήσει για τη μαγεία του Μπερναμπέου. Τώρα θα τη μάθεις κι εσύ…», τόνισε αρχικά ο Πέρεθ συμπληρώνοντας πως:

«Έχουμε μια υπέροχη ομάδα, με παίκτες που έχουν κερδίσει πέντε Champions League. αλλά οι επόμενες προκλήσεις θα είναι δύσκολες, γι’ αυτό πρέπει να δυναμώσουμε τους εαυτούς μας και να υπογράφουμε ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτόν τον σύλλογο και διψούν για νίκη.

Σήμερα ξεκινά ένα νέο στάδιο στη ζωή σου για το οποίο θα αισθάνεσαι περήφανος. Σε λίγα λεπτά θα φορέσεις τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή που εσύ επέλεξες…

Οι φίλοι της Ρεάλ είναι χαρούμενοι που ένα μεγάλο ταλέντο σαν εσένα επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προέρχεσαι από έναν φιλικό σύλλογο, όπως είναι η Μονακό…».

Από την πλευρά του ο Τσουαμενί, που πήρε τη φανέλα με το Νο18 τόνισε: «Έχω ήδη μιλήσει με τον Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Ήταν πολύ καλός. Μου είπε ότι αν ήθελα να συνεχίσω να μεγαλώνω και να μαθαίνω, θα έπρεπε να έρθω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού υπέγραψα, μου είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενος.

Μόλις ήρθε η πρόταση απ’ τη Μαδρίτη, είπα στον ατζέντη μου να κλείσει αυτή τη συμφωνία. Υπήρχαν κι άλλες διαπραγματεύσεις, αλλά η πρώτη επιλογή μου ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι μια πρόκληση για μένα, αλλά δεν σκέφτομαι το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο. Σκέφτομαι να παίξω στη Ρεάλ και να ξεκινήσω προπονήσεις. Ίσως σε άλλες ομάδες να είχα περισσότερα εχέγγυα ότι θα παίξω περισσότερα λεπτά, αλλά ήθελα αυτή την πρόκληση».

Ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που τον εμπνέει, ο 22χρονος μέσος τόνισε: «Βλέπω βίντεο του Κόμπι Μπράιαντ, του Μάικλ Τζόρνταν. Είναι θρύλοι του αθλήματος. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε ούτε στιγμή. Η καθημερινότητά μου είναι πάντα να δουλεύω στο μέγιστο και να βελτιώνομαι.

Στον τελικό του Champions League υπήρχαν ήδη διαπραγματεύσεις με τη Μαδρίτη και είναι αλήθεια ότι όταν παρακολούθησα τους αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν ή τη Σίτι έγραψα στον ατζέντη μου και του είπα: κάνε ό,τι είναι δυνατό για να με πας εκεί, σε παρακαλώ».

Στη συνέχεια ο Τσουαμενί αποκάλυψε πως τον ρώτησε και ο Κιλιάν Εμπαπέ, για το αν θα τον ενδιέφερε να πάει στην Παρί. «Ο Κιλιάν αποφάσισε να μείνει στην Παρί. Ήξερε ήδη ότι επρόκειτο να φύγω από τη Μονακό και ήθελε να μάθει αν θα μπορούσα να πάω στην Παρί, αλλά του είπα ότι ήθελα τη Μαδρίτη και κατάλαβε πολύ καλά…».

Για το τι του είπαν οι Μπενζεμά και Καμαβινγκά, ο νεαρός Γάλλος άσος απάντησε πως: «Είχα την τύχη να μιλήσω μαζί τους. Στην περίπτωση του Καμαβινγκά, είδαμε πώς βελτιώθηκε την πρώτη του χρονιά και θα είμαι αρκετά τυχερός να παίξω για τον σύλλογο με τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο. Όταν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις, μου έγραψε και με ρώτησε αν μπορούσε να με βοηθήσει σε κάτι…».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024