Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Καραμανλής: Πρέπει η δικαιοσύνη να διερευνήσει την καταγγελία Ανδρουλάκη...

Κώστας Καραμανλής: Πρέπει η δικαιοσύνη να διερευνήσει την καταγγελία Ανδρουλάκη…

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του, απάντησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής,

Ο υπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχουν τρικυμία στο κρανίο».

«Αφήνει μια άσχημη οσμή αυτή η ιστορία»

Για την καταγγελία Ανδρουλάκη δήλωσε: «Άλλο το ψηφιακό κράτος, άλλο η απόπειρα χακαρίσματος. Ακούω με προσοχή αυτά που είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Καταλαβαίνω ότι έγινε απόπειρα να τον χακάρουν με το σύστημα Predator. Υπάρχει σε ξένες μυστικές υπηρεσίες, δεν μπορώ να σας πως αν υπάρχει εδώ».

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό μας πάει πίσω σε εποχή που παρακολουθούσαν και την κυβέρνηση Καραμανλή. Αφήνει μια άσχημη οσμή αυτή η ιστορία. Πρέπει η δικαιοσύνη να διερευνήσει μια τέτοια καταγγελία».

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχουν τρικυμία στο κρανίο», αν ισχυρίζονται ότι εμπλέκεται η κυβέρνηση σε τέτοια υπόθεση.

«Έχουμε δύο ΣΥΡΙΖΑ, αυτόν που ασκεί σοβαρή και σκληρή αντιπολίτευση και έναν ΣΥΡΙΖΑ που ό,τι θυμάται χαίρεται» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς εντόπισε ο Αναδρουλάκης το παράνομο λογισμικό

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανέφεραν στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά από την αποκάλυψη των σκανδάλων παρακολούθησης με το λογισμικό «Πήγασος», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημιούργησε μία Ειδική Υπηρεσία, μέσω της οποίας οι Ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να ελέγχουν τις τηλεφωνικές τους συσκευές για τυχόν μολύνσεις από παράνομα λογισμικά παρακολούθησης.

Στις 28 Ιουνίου 2022, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε χρήση αυτής της υπηρεσίας του Κοινοβουλίου για προληπτικούς λόγους. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε στην συσκευή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, φάνηκε η παρουσία ύποπτου συνδέσμου (link) που συνδέεται με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024