Οικονόμου για μηνυτήρια αναφορά Ανδρουλάκη: Να διερευνηθεί άμεσα από τη δικαιοσύνη
Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του κ. Οικονόμου
Η μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Σημειώνει ακόμη πως όλες οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας οφείλουν να συνδράμουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Όλη η δήλωση του κ. Οικονόμου:
«Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη -σχετικά με την απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης- επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Παράλληλα, κάθε αρμόδια αρχή της ελληνικής Πολιτείας οφείλει να συνδράμει, με την τεχνογνωσία της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τη διερεύνηση και διαλεύκανση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ανδρουλάκη, τόσο σε ελληνικό όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».
«Είχε γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό μου»
Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: «Είχε γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό μου με το λογισμικό predator. Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν είναι δημοκρατικό μου καθήκον και όχι προσωπικό ζήτημα. Σε όλη μου την πορεία έμαθα να αγωνίζομαι στη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο. Γιατί η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της ομαλής λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος. Σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση δεν θα συμβιβαστώ με μισόλογα και με υπεκφυγές».
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442