Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βίντεο που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βίντεο που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της

Δείτε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Οι φήμες που θέλουν την γνωστή παρουσίαστρια να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όλο και πληθύνονται.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ολιγοήμερες εξορμήσεις, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεύτερου δεν τους επιτρέπουν να φύγουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι φήμες μπορεί να αυξάνονται αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα. Η γνωστή παρουσιάστρια, παρότι είναι πολύ ενεργή στα social media, το τελευταίο διάστημα δεν κάνει τόσο συχνές αναρτήσεις. Έτσι, οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη έκαναν την εμφάνιση τους.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της παρουσιάστριας μπορεί να μην επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις φήμες, αλλά σίγουρα τις εντείνουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα φοράει μόνο φαρδιά ρούχα, συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές over-size φορέματα.

Τις τελευταίες ώρες, ένα ακόμη βίντεο έρχεται για να ανάψει «φωτιές».

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα story από την επίσκεψη της στο κομμωτήριο. Στην ανάρτηση αυτή φαίνεται πως η ρίζα της έχει μεγαλώσει αρκετά αλλά εκείνη αρκέστηκε στο να κάνει ένα απλό καθάρισμα και χτένισμα στο μαλλί της.

Το μόνο που είπε στην ανάρτηση της ήταν: «Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…»!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Η επιβεβαίωση για τη συγκατοίκηση

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις φήμες για εγκυμοσύνη, παραδέχτηκε όμως τη συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Πριν από λίγες μέρες, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η παρουσιάστρια είπε:

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024