Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε το επόμενο βήμα στη σχέση της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε το επόμενο βήμα στη σχέση της

Το αποκάλυψε!

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μάλιστα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε δημοσίευμα που την ήθελε να μετακομίζει μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!», το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού βρίσκεται στην περιοχή της Βούλας και μάλιστα κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας στο οποίο τους τελευταίους μήνες και έμενε η οικογένειά της όποτε έρχονταν στην Αθήνα από την Ρόδο.

Δείτε την ανάρτηση

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά στις φήμες εγκυμοσύνης, μέχρι στιγμής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες, εξακολουθώντας να μοιράζεται στιγμές από τις μίνι διακοπές που κάνει με τον σύντροφό της δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο λογαριασμό του Instagram της.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024