Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Τσάφου: Συγκινεί το «αντίο» της στη Σούλα Αθανασιάδου

Χριστίνα Τσάφου: Συγκινεί το «αντίο» της στη Σούλα Αθανασιάδου

Με μία ανάρτηση στα social media η ηθοποιός αποχαιρέτισε την αγαπημένη της συνάδελφο

Η αγαπημένη Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Η ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ στην κηδεία της στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης έδωσαν το «παρών» μόνο 7 άτομα.

Το δυσάρεστο γεγονός προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, στους συναδέλφους της αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, που την γνώρισε και την αγάπησε κυρίως μέσα από τους ρόλους της στα «Εγκλήματα», αλλά και στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Στη δεύτερη, μάλιστα, η εκλιπούσα είχε συνεργαστεί με τη Χριστίνα Τσάφου, η οποία στο άκουσμα του θανάτου της θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία της Σούλας Αθανασιάδου και στη λεζάντα έγραψε: «Σούλα Αθανασιάδου… είχα την τιμή να την γνωρίσω και να δουλέψω μαζί της στο θέατρο Τέχνης, όπως και με τον σύζυγό της Γ. Δάνη. Μετά ήρθε και η τηλεοπτική συνεργασία μας.. Μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία συνάδελφος και φίλη! Καλό ταξίδι Σούλα μου…».

Δείτε την ανάρτησή της

Ποια ήταν η Σούλα Αθανασιάδου

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1929. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ στη συνέχεια της καριέρας της δίδαξε και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιός Γ. Δάνη (Δανιήλ Γαβριηλίδης), που έφυγε από τη ζωή το 1995.

Είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, κυρίως τη δεκαετία του 1960.

Τηλεοπτικά, ξεχώρισε στις σειρές «Λόγω τιμής», «Εγκλήματα», «Βότκα Πορτοκάλι», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και «Λένη». Ωστόσο, ο ρόλος για τον οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτός της “Μάχης” στα «Εγκλήματα».

Τα προβλήματα ξεκίνησαν στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» αλλά η ηθοποιός δεν άφησε σχεδόν κανέναν να το καταλάβει.

Ο τελευταίος της ρόλος στο θέατρο ήταν το 2005 στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024