Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κόρη της Άννα Νικόλ Σμιθ διασκεδάζει με τον μπαμπά της στη συναυλία της Τζάνετ Τζάκσον -είναι πλέον 15 ετών

Η κόρη της Άννα Νικόλ Σμιθ διασκεδάζει με τον μπαμπά της στη συναυλία της Τζάνετ Τζάκσον -είναι πλέον 15 ετών

Η ξανθιά έφηβη, Dannielynn Birkhead, έχει μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα της.

Η κόρη του αείμνηστου μοντέλου και ηθοποιού Anna Nicole Smith παρακολούθησε την τελευταία βραδιά του Cincinnati Music Festival μαζί με τον πατέρα της, Larry Birkhead, στις 23 Ιουλίου, για να δει το διαχρονικό είδωλο Janet Jackson.

Αλλά όχι μόνο στη σκηνή. Όπως αποδεικνύει μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στoν λογαριασμό του Instagram που μοιράζεται η 15χρονη με τον μπαμπά της, είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά το είδωλο του «Rhythm Nation» μετά το σόου.

«Μετά από ώρες τραγουδιού, χορού και ιδρώτα στο @cincymusicfest καταφέραμε να κάνουμε παρέα με την @janetjackson», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. «Το απογείωσε, κατάφερε να συμπεριλάβει όλες τις επιτυχίες της, να τραγουδήσει και να χορέψει μέσα στη ζέστη και να βρει ακόμα χρόνο για δύο από τους θαυμαστές της. Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Πόσο χαριτωμένη είναι η Janet;».

Η Dannielynn έλαμπε με ένα μεγάλο -και γνώριμο σε όλους- χαμόγελο. Η ξανθιά έφηβη έχει μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα της.

Όσο για τον πατέρα της, μοιράστηκε ένα καρουζέλ με διάφορες άλλες φωτογραφίες που εμφανίζουν τον ίδιο και την Dannielynn, να ετοιμάζονται να φύγουν για τη μεγάλη τους βραδιά.

«Πάμε στη δεύτερη συναυλία της Dannielynn να δει τη Janet Jackson (η εκατομμυριοστή δική μου μου) στο Σινσινάτι, καθώς συζητάμε ποιος από τους δυο μας είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Janet», έγραψε μαζί με τις φωτογραφίες. «Θα είναι περίεργα έξω στους 100 βαθμούς Κελσίου, αλλά ανυπομονούμε».

Ο Μπέρκχεντ μοιράστηκε ένα άλλο μήνυμα γεμάτο με γλυκά καμώματα για την κόρη του τον Φεβρουάριο, καθώς τίμησε τη 15η επέτειο του θανάτου της μητέρας της με ένα μήνυμα αγάπης στη Σμιθ.

«Η αγάπη σου είναι ζωντανή ακόμα και σήμερα, με τη μορφή μιας πραγματικά μοναδικής έφηβης με το χαμόγελο, την ομορφιά και το θάρρος της μαμάς της», έγραψε η Birkhead.


Η Smith γεννήθηκε ως Vickie Lynn Hogan, παντρεύτηκε στα 17 της, έγινε μητέρα στα 18 της και λίγο αργότερα χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο. Δούλεψε στον Red Lobster, στη Wal-Mart και σε ένα εστιατόριο με τηγανητό κοτόπουλο, προτού στραφεί στο στριπτίζ σε ένα κλαμπ στο Χιούστον.

Εκεί γνώρισε τον J. Howard Marshall, έναν μεγιστάνα του πετρελαίου, ο οποίος ερωτεύτηκε γρήγορα τη Smith και τη βοήθησε οικονομικά όταν η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται. Έγινε εξώφυλλο του περιοδικού Playboy, έγινε μοντέλο για την Guess και την H&M και έπαιξε στο «Naked Gun 33 & A Third».

Ενώ η καριέρα της βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, η 26χρονη Smith παντρεύτηκε τον J. Howard Marshall το 1994. Εκείνος ήταν 89 ετών.

«Τον αγαπούσα τόσο πολύ για όσα έκανε για μένα και τον γιο μου», δήλωσε η Smith στον Larry King στην εκπομπή του το 2002. «Δεν είχα ποτέ ξανά τέτοια αγάπη. Κανείς δεν με είχε αγαπήσει ποτέ και δεν είχε κάνει πράγματα για μένα, δεν με σεβόταν και δεν νοιαζόταν για το τι έλεγαν οι άλλοι για μένα».

Η Άννα Νικόλ Σμιθ παραδέχτηκε ότι ο έρωτας για τον 89χρονο σύζυγό της δεν ήταν σωματικός.

Ο Μάρσαλ πέθανε μετά από μόλις 13 μήνες γάμου, αλλά δεν κατονόμασε την Σμιθ στη διαθήκη του. Στη συνέχεια, η Σμιθ ξεκίνησε μια μακρόχρονη δικαστική διαμάχη με την οικογένειά του για ένα κομμάτι της περιουσίας των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του Marshall. Η υπόθεση κράτησε πάνω από μια δεκαετία και τελικά έφτασε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο.

Η Σμιθ συνέχισε μια λαμπερή αλλά και ταλαιπωρημένη ζωή, κάνοντας guest εμφανίσεις σε βραβεία, διαφημίζοντας ένα προϊόν δίαιτας και πρωταγωνιστώντας στο ριάλιτι «The Anna Nicole Show» του E! Ο Jon Stewart αποκάλεσε την εκπομπή αποτρόπαια επειδή έδειχνε συνεχώς τη Smith μεθυσμένη χωρίς να φαίνεται να της προσφέρει βοήθεια.

Το 2006, η Σμιθ γέννησε μια κόρη, αλλά τα καλά νέα σύντομα μετατράπηκαν σε καταστροφή όταν το πρώτο της παιδί, ο Ντάνιελ, πέθανε λίγο αργότερα στο ίδιο δωμάτιο του μαιευτηρίου της μητέρας του από τυχαία υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Βαθιά μέσα στην καρδιά μου, ήξερα μετά το θάνατο του Daniel, ότι η φίλη μου είχε φύγει», δήλωσε ο μακροχρόνιος φίλος Pol Atteu. «Ποτέ δεν είδα την προθυμία να θέλει να ζήσει».

Αυτή είναι η ιστορία της ανόδου της στη φήμη και της τραγικής δημόσιας πτώσης της που κατέληξε στον μυστηριώδη θάνατό της στο Hard Rock Hotel & Casino το 2007.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024