Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζ. Καλογηράτος: Ενισχύουμε το πλάνο μας για περαιτέρω διείσδυση στον κλάδο μεταφοράς LNG

Τζ. Καλογηράτος: Ενισχύουμε το πλάνο μας για περαιτέρω διείσδυση στον κλάδο μεταφοράς LNG

O διευθύνων σύμβουλος της CPLP μίλησε για τη σημασία της πετυχημένης έκδοσης του ομολόγου των 100 εκατ. ευρώ

Για τη μεγάλη σημασία και της δεύτερης επιτυχημένης έκδοσης ομολόγου της CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC, μίλησε ο Τζέρι Καλογηράτος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Πριν χτυπήσει το καμπανάκι για την έναρξη της διαπραγμάτευσης του ομολόγου στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, ο κ. Καλογηράτος τόνισε ότι έτσι κτίζεται η εμπιστοσύνη των επενδυτών.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να κηρύξουμε την πρώτη ημέρα έναρξης της διαπραγμάτευσης του δεύτερου εταιρικού ομολόγου της CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC.
Και τότε [τον Οκτώβριο] μετά από μια πολύ πετυχημένη [πρώτη ομολογιακή] έκδοση είπαμε ότι αφήνει μια σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον. Με την έκδοση του δεύτερου ομολογιακού δανείου χτίζουμε πάνω σ’ αυτή την παρακαταθήκη, και με την εμπιστοσύνη των Ελλήνων επενδυτών», υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε επίσης στο αναπτυξιακό πλάνο της CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC για ακόμη πιο μεγάλη παρουσία στον κλάδο μεταφοράς LNG.

«Μπορούμε να ενισχύσουμε το αναπτυξιακό, επιχειρηματικό μας σχέδιο για περαιτέρω διείσδυση στον κλάδο μεταφοράς του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) που σήμερα -περισσότερο από ποτέ- παίζει ρόλο και στην ενεργειακή μετάβαση, αλλά και στην απεξάρτηση της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας από το φυσικό αέριο, μέσω των αγωγών».

Τέλος, αναφερόμενος στην επιτυχημένη έκδοση είπε:

«Θεωρώ ότι η έκδοση αυτή αποδεικνύει ότι οι ελληνικές κεφαλαιαγορές, είναι συνεπής πηγή άντλησης κεφαλαίων για την ελληνική ναυτιλία. Φυσικά, μιλάμε για εταιρείες με σοβαρό χρηματο-οικονομικό προφίλ και συντηρητικά επενδυτικά σχέδια όπως η Capital Product Partners.

Θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά και όλους τους συντελεστές της έκδοσης, αναδόχους, συντονιστές και τα δικηγορικά γραφεία που δούλεψαν για την έκδοση αυτή κάτω από ένα στενό χρονικό περιθώριο.
Ευχαριστούμε και για την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024