
Τάκης Θεοδωρικάκος: Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής – Αισθάνθηκε αδιαθεσία
Τα κόμματα ζήτησαν από τον προεδρεύοντα κ. Μπούρα να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, κάτι που έγινε τελικώς αποδεκτό
Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν ανέβηκε πριν λίγο στο βήμα, στη Βουλή, προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε να διακόψει για λίγο την ομιλία του, προκειμένου να συνεχίσει λίγο αργότερα και αυτή την ώρα βρίσκεται στο ιατρείο της Βουλής, για προληπτικούς λόγους.
Δείτε τι συνέβη στο βίντεο
Ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδεύτηκε στο ιατρείο της Βουλής, παρότι ο ίδιος διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.
Η ανάρτηση του υπουργού
Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός έκανε ανάρτηση ενημερώνοντας πως «οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία».
Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) July 26, 2022
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)

