Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες διαρροές για τον μη ανασχηματισμό

Οι πρώτες διαρροές για τον μη ανασχηματισμό

Από την Παρασκευή αργά το βράδυ (την ώρα δηλαδή που έκλειναν τα φύλα τους οι κυριακάτικες εφημερίδες) συνεργάτες του Πρωθυπουργού άφηναν να διαρρεύσουν ειδήσεις και πληροφορίες για τον ανασχηματισμό. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλεγαν με σιγουριά ότι ο Πρωθυπουργός δεν προτίθεται να κάνει ανασχηματισμό, με το επιχείρημα ότι δεν έχει νόημα τώρα ένας […]

Από την Παρασκευή αργά το βράδυ (την ώρα δηλαδή που έκλειναν τα φύλα τους οι κυριακάτικες εφημερίδες) συνεργάτες του Πρωθυπουργού άφηναν να διαρρεύσουν ειδήσεις και πληροφορίες για τον ανασχηματισμό.

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλεγαν με σιγουριά ότι ο Πρωθυπουργός δεν προτίθεται να κάνει ανασχηματισμό, με το επιχείρημα ότι δεν έχει νόημα τώρα ένας ανασχηματισμός, ότι έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας και ότι «η κυβέρνηση έχει αρκετή δουλειά μπροστά της». Ό,τι δηλαδή είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός λίγα 24ωρα αργότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού, προσπαθούσαν το βράδυ της Παρασκευής να φανούν όσο το δυνατόν περισσότερο πειστικοί, τόσο για τον αχρείαστο ανασχηματισμό, όσο και για την απόφαση να μην τροποποιηθεί ο εκλογικός νόμος.

Έλεγαν ότι ακόμα κι αν γίνει κάποιος ανασχηματισμός, οι νέοι υπουργοί δεν θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να ενημερωθούν πλήρως για τις αρμοδιότητές τους και θα αργήσουν να αποδώσουν στο έργο τους. Στο τέλος οι ίδιοι συνεργάτες προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τις προθέσεις του Πρωθυπουργού λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πεπεισμένος ότι μπορεί με το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα και με τον παρόντα εκλογικό νόμο μπορεί να πάει σε εκλογές και να τις κερδίσει.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024