Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπάτα: Πώς «συνδέεται» το τραγικό δυστύχημα του νεαρού Βρετανού με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σπάτα: Πώς «συνδέεται» το τραγικό δυστύχημα του νεαρού Βρετανού με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μια τραγική σύμπτωση συνδέει το φρικτό δυστύχημα στα Σπάτα με τον καταδικασμένο σε ισόβια πιλότο ελικοπτέρου.

Την ώρα που άρχισαν να εγείρονται ερωτηματικά για τις συνθήκες του αποτρόπαιου θανάτου ενός νεαρού από την Βρετανία, ο οποίος έχασε με φριχτό τρόπο τη ζωή του, όταν διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα, μία τραγική σύμπτωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο που μετέφερε από την Μύκονο τον άτυχο νεαρό, μαζί με τους φίλους του, φέρεται να ανήκει στην εταιρεία «Σοφιανός», στην οποία εργαζόταν ως πιλότος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη in: Έτσι διαμελίστηκε ο 22χρονος Βρετανός

Ο πιλότος που στέρησε τη ζωή της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, έχει πλέον καταδικαστεί για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και μητέρας του μικρού παιδιού τους, σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη.

Οι πληροφορίες, από όταν συνελήφθη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για τη δολοφονία της Καρολάιν και την οικογενειακή τους ζωή, μονοπώλησαν για μήνες το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ελλάδας και όχι μόνο, αφού η άτυχη 20χρονη ήταν Βρετανίδα από την πλευρά του πατέρα της.

Το «μυστήριο» προφίλ του Μπάμπη

Μέσα στη δίνη των δημοσιευμάτων και των πληροφοριών για τη ζωή του 34χρονου πιλότου, είχε προκαλέσει ενδιαφέρον ένα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Αναγνωστόπουλου, με το όνομα «Μπάμπης Σοφιανός» (Babis Sofianos) και τη φωτογραφία του στο πιλοτήριο.

Πολλοί χρήστες των social media είχαν σχολιάσει τότε για ποιο λόγο, σε αυτό το προφίλ στο Facebook, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε χρήση του επιθέτου του ιδιοκτήτη της εταιρείας ελικοπτέρων, στην οποία εργαζόταν και την οποία ανέφερε και στις πληροφορίες που έδινε ο ίδιος.

Όπως ειπώθηκε τότε, το επίμαχο προφίλ είχε δημιουργηθεί το 2012, αλλά πληροφορίες τον ήθελαν να κάνει χρήση εφαρμογής κοινωνικών γνωριμιών, με αυτό το όνομα…

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024