Καύσωνας: Με υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει και η Τετάρτη – Οι περιοχές που θα «καούν»
Θα παραμείνει ο καύσωνας στη χώρα μας και τηνΤετάρτη (27/7).
Την Τετάρτη (27/7) ο καιρός προβλέπεται να παρουσιάσει ηλιοφάνεια, με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς), 17 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 38-39 βαθμούς), 19 έως 35-36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο έως τους 37-38 βαθμούς), 22 έως 34-35 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στην Νότια Κρήτη έως 38-39 βαθμούς), 24 έως 37-38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 34-35 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Αττική
Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες αναμένουμε και στην περιοχή της Αττικής. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 28 βαθμούς και θα φτάσει έως και τους 38, ενώ στις βόρειες περιοχές και στις παραθαλλάσιες θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 36 βαθμών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 3 μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με το ενδεχόμενο λίγων τοπικών νεφώσεων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις εώς 2-3 μποφόρ.
- Κικίλιας: Η Κάλυμνος πρέπει να έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση όλο το χρόνο – Τετραετής ορίζοντας για τις άγονες γραμμές
- Αλβανία: Ύποπτος και για πλαστογράφηση τίτλων ο επιχειρηματίας που πούλησε γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει και στα τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λήψη μέτρων προστασίας για τις κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά – Τι αποφάσισε η επιτροπή
- Άν Χάθαγουεϊ: «Ο Τομ Χόλαντ είναι ο γιος των ονείρων μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442