Καύσωνας: Με υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει και η Τετάρτη – Οι περιοχές που θα «καούν»
Θα παραμείνει ο καύσωνας στη χώρα μας και τηνΤετάρτη (27/7).
Την Τετάρτη (27/7) ο καιρός προβλέπεται να παρουσιάσει ηλιοφάνεια, με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς), 17 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 38-39 βαθμούς), 19 έως 35-36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο έως τους 37-38 βαθμούς), 22 έως 34-35 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στην Νότια Κρήτη έως 38-39 βαθμούς), 24 έως 37-38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 34-35 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Αττική
Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες αναμένουμε και στην περιοχή της Αττικής. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 28 βαθμούς και θα φτάσει έως και τους 38, ενώ στις βόρειες περιοχές και στις παραθαλλάσιες θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 36 βαθμών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 3 μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με το ενδεχόμενο λίγων τοπικών νεφώσεων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις εώς 2-3 μποφόρ.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά στον «αέρα» η Κεντρική Επιτροπή – Παρόντες οι «κομμένοι» – Εν αναμονή αποφάσεων
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442