Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας, μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, για σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 19 έως 34 βαθμούς), 26 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 39-40 βαθμούς), 22 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο έως τους 39 βαθμούς), 23 έως 36 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 24 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 36 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια τμήματα και στα παραθαλάσσια από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων