Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηρωική κίνηση από Φιλίποβιτς: Βούτηξε σε ποτάμι για να σώσει 21χρονο που τελικά ανασύρθηκε νεκρός

Ηρωική κίνηση από Φιλίποβιτς: Βούτηξε σε ποτάμι για να σώσει 21χρονο που τελικά ανασύρθηκε νεκρός

Ο Σέρβος πολίστας του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς βούτηξε σε ποτάμι προκειμένου να εντοπίσει και να σώσει 21χρονο συμπατριώτη του που παρασύρθηκε σε ποτάμι, με τον νεαρό ωστόσο να μην τα κατάφερνει.

Μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον πολίστα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς έρχεται από την Σερβία. Ο διεθνούς φήμης πολίστας των ερυθρόλευκων βούτηξε σε ποτάμι προκειμένου να σώσει την ζωή ενός 21χρονου  η σορός του οποίου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε την Κυριακή (24/7).

Ο άτυχος νεαρός θέλησε ν’ αφήσει το θαλάσσιο ποδήλατό του και να πέσει στο νερό για να κολυμπήσει, απολαμβάνοντας το νερό. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο 21χρονος δεν είχε υπολογίσει τις δυνάμεις του και τα επικίνδυνα ρεύματα, με αποτέλεσμα όταν κουράστηκε να μην είναι σε θέση να ελέγξει το σώμα του.

Ο Φιλίποβιτς έτυχε εκείνη την στιγμή να περνά από το σημείο και μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει βούτηξε για να σώσει τον 21χρονο. Ωστόσο δεν ήταν δυνατό να εντοπίσει την σορό του διότι τα νερά ήταν θολά και η βλάστηση αρκετά έντονη, στοιχεία που δυσκόλεψαν το έργο του.

Αργότερα οι δύτες  εντόπισαν το άψυχο σώμα του 21χρονου και το ανέσυραν από το ποτάμι, με τους γιατρούς απλά να διαπιστώνουν τον θάνατο του από πνιγμό.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024