Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβουλές εξοικονόμησης με λίγα μόνο κλικ

Συμβουλές εξοικονόμησης με λίγα μόνο κλικ

ΜyEnergyCoach της ΔΕΗ

Συμβουλές εξοικονόμησης σε λίγα λεπτά και με λίγα μόνο κλικ σας προσφέρει ο myEnergyCoach της ΔΕΗ για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παρακολουθείτε την κατανάλωση που κάνετε στην ηλεκτρική ενέργεια, το πώς αυτή επιμερίζεται μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιείτε αλλά και τι να περιορίσετε ώστε να πετύχετε μεγαλύτερο όφελος:

  • Μπείτε στο dei.gr και κάνετε login με τους προσωπικούς σας κωδικούς τους οποίους χρησιμοποιείτε για να ανοίξετε την εφαρμογή e-bill. Επιλέξτε το myEnergyCoach και πατήστε σύνδεση.
  • Αν έχετε περισσότερες από μια περιοχές, επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει και ξεκινήστε

Στην πρώτη φάση  θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις, οι οποίες αφορούν στο πόσα άτομα ζουν στο σπίτι που ανήκει η σύνδεση, τον τύπο της κατοικίας (αν είναι μονοκατοικία ή διαμέρισμα), την ηλικία του ατόμου που διαχειρίζεται ή έχει τον πρώτο λόγο για την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας στο  συγκεκριμένο σπίτι και τον όροφο.

  • Το επόμενο βήμα αφορά στις συσκευές. Θα πρέπει να απαντήσετε σε μια σειρά από ερωτήσεις όπως τη χρονολογία κατασκευής της κατοικίας, τα εξωτερικά κουφώματα, το σύστημα θέρμανσης, την πηγή ενέργειας για την παροχή ζεστού νερού (πχ ηλεκτρικό ή ηλιακό θερμοσίφωνα, φυσικό, αέριο, κλπ) τι ποσοστό φωτισμού έχει αλλάξει σε νέου τύπου λαμπτήρες, ποιες ηλεκτρικές συσκευές χρησιμοποιούνται και πόσο συχνά.
  • Με βάση τις απαντήσεις που θα δώσετε γίνεται επιμερισμός της ηλεκτρικής ετήσιας κατανάλωσης σας και έπειτα σας προτείνεται ποιο σύστημα ή συσκευή θα μπορούσε να αντικατασταθεί.

Η εφαρμογή θα σας δώσει ακόμη τη δυνατότητα να επιλέξετε να  αντικαταστήσετε τυχόν ενεργοβόρα συστήματα και συσκευές της κατοικίας σας ενώ θα υπολογίσει για εσάς και τι θα εξοικονομήσετε σε ετήσια βάση.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024