Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Της κολάσεως στο νησί - Το μποτιλιάρισμα χτυπάει «κόκκινο»

Μύκονος: Της κολάσεως στο νησί – Το μποτιλιάρισμα χτυπάει «κόκκινο»

Η κίνηση στους δρόμους είναι τεράστια και η υπομονή κατοίκων και επισκεπτών εξαντλείται

Στις παλιές καλές εποχές φαίνεται πως έχει επιστρέψει η Μύκονος. Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού το νησί των ανέμων έχει το φετινό καλοκαίρι την τιμητική του.

Πλήθος τουριστών συρρέει στο νησί για τις διακοπές του ωστόσο, αυτές δεν είναι όπως τις περιμένουν. Μπορεί η διασκέδαση να μη λείπει, όσοι όμως βρίσκονται εκεί έρχονται αντιμέτωπο και με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί.

Αυτοκίνητα, φορτηγάκια, λεωφορεία, μηχανές, τρίκυκλα και πάσης φύσεως οχήματα γεμίζουν καθημερινά τους δρόμους, με τους κατοίκους και τους τουρίστες να βρίσκονται σε μια κατάσταση τρέλας.

Όποιος επιχειρήσει να φτάσει με αυτοκίνητο στην Χώρα, θα ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία. Οι περιφερειακός δρόμος του νησιού, οι δρόμοι προς τον Τούρλο, τα Άνω Μερά, τον Πλατύ Γυαλό και τη Χώρα, θυμίζουν Πανεπιστημίου σε ώρα αιχμής και με πορεία εργαζομένων να είναι σε εξέλιξη.

Τα πλάνα του Mykonos Live TV αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αναρχία παντού. Μεγάλα τζιπ ακινητοποιημένα επί ώρες και οδηγοί μηχανών χωρίς κράνη.

Όσοι επιχειρούν να μετακινηθούν από ένα σημείο στο άλλο είναι «ξεκίνα, σταμάτα, πρώτη, δευτέρα» ενώ χρειάζεται να έχουν αρκετή υπομονή για να κάνουν λίγα μέτρα.

Όπως σημειώνει η συγκεκριμένη πηγή, η αστυνομία παραμένει άφαντη. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και δεν κόβονται κλήσεις.

Όλα αυτά την ώρα που η τουριστική σεζόν βρίσκεται στο πικ της. Οι τουρίστες φεύγουν δυσαρεστημένοι εξαιτίας της ταλαιπωρίας που υφίστανται και θεωρείται βέβαιο πως δύσκολα θα επισκεφθούν ξανά το νησί.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Mykonos Live TV

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024