Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Enyaq iV FestEVal: Ηλεκτροκίνηση θερινών αποστολών

Skoda Enyaq iV FestEVal: Ηλεκτροκίνηση θερινών αποστολών

H τσεχική φίρμα αποκάλυψε μια one-off αλλά απολύτως ρεαλιστική εκδρομική πρωτότυπη έκδοση του ηλεκτροκίνητου SUV της

Το καλοκαίρι προσφέρεται για κάθε είδους υπαίθριες και εκδρομικές δραστηριότητες, ιδίως το συγκεκριμένο που έχει αναλάβει το βάρος «εκτόνωσης» των προηγούμενων. Υπό αυτό το καλοκαιρινό σκεπτικό η Skoda δημιούργησε μια one-off αλλά απολύτως λειτουργική εκδρομική έκδοση η οποία φιλοδοξεί να δώσει μια νέα διάσταση στην ηλεκτροκίνηση, εκμεταλλευόμενη την SUV ταυτότητα αλλά και την ευρυχωρία του Enyaq.

 Με την ονομασία FestEVal, η one-off έκδοση του Enyaq  εφοδιάζεται με μια σειρά εξοπλιστικών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν την μετατροπή σε ένα τετράτροχο που μπορεί να φιλοξενήσει για διανυκτέρευση έως και τέσσερις ενηλίκους αλλά και να παράσχει τα απαραίτητα για την παραμονή και την σίτισή τους στο ύπαιθρο.

Έτσι, η οροφή φιλοξενεί με μια πτυσσόμενη σκηνή η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο ενηλίκους. Εφοδιάζεται με σύστημα φωτισμού και ανεμιστήρα τα οποία τροφοδοτούνται από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Αναδιαμορφωμένο είναι και το εσωτερικό καθώς με μια μικρή προσαρμογή και σε ελάχιστο χρόνο ο χώρος των πίσω καθισμάτων μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, με όλες τις ανέσεις, προσφέροντας φιλοξενία και ύπνο σε δύο ακόμα ενηλίκους επιβαίνοντες.

Στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται επίσης ο απαραίτητος εκδρομικός εξοπλισμός με ένα πλήρες kit για camping της EGOE το οποίο περιλαμβάνει σύστημα μαγειρέματος με γκάζι,  πτυσσόμενο νεροχύτη καθώς και επιφάνειες εργασίας αλλά και χώρους αποθήκευσης που τοποθετούνται στο πορτ μπαγκάζ ως μέρη ενός συρόμενου συστήματος.

Η one-off έκδοση βασίζεται στην εκδοχή του Enyaq με την μεγαλύτερη μπαταρία των 82 kWh η οποία συνδυάζεται με κύκλωμα φόρτισης το οποίο επιτρέπει την σύνδεση σε ταχυφορτιστή και την αναπλήρωση της ενέργειας έως και το 80% σε μισή ώρα.

Προς το παρόν η Skoda δεν έχει ανακοινώσει προθέσεις για την κατασκευή του μοντέλου αν και θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικό συμπλήρωμα στην γκάμα του Enyaq για την αγορά της βόρειας Ευρώπης όπου οι συγκεκριμένες εκδόσεις χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024