Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζεται το «κράξιμο» στον Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζεται το «κράξιμο» στον Μαγκουάιρ

Σε ακόμα ένα φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας της στην Αυστραλία, με τον Χάρι Μαγκοάιρ να δέχεται για ακόμα μια φορά τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Στην σημερινή (23/7) ισοπαλία των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Άγγλος αμυντικός βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο όσων παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και στο παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας προ λίγων ημερών.

Συγκεκριμένα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ γιούχαραν έντονα, με αρκετούς από αυτούς να φωνάζουν στον διεθνή κεμτρικό αμυντικό να βγάλει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μεγάλη μερίδα των οπαδών θεωρεί πως ο Μαγκουάιρ δεν είναι άξιος να είναι αρχηγός του ιστορικού συλλόγου, με τον προπονητή πάντως της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, να έχει δηλώσει επανειλημμένα την στήριξη στο πρόσωπό του, ενώ κάτι αντίστοιχο έπραξε και σήμερα λέγοντας:

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός. Έχει καθιερωθεί ως αρχηγός, έχει πολλές επιτυχίες, οπότε δεν αμφιβάλλω για αυτό το θέμα. Ο Χάρι είναι πραγματικά εντυπωσιακός και περιμένω πολλά από αυτόν».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024