Όχι και με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε ο Ατρόμητος την σειρά φιλικών που θα δώσει στην Ολλανδία. Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 1-0 από την Χάποελ Ιρόνι Κίριατ Σμόνα.
Το σύνολο του Κρις Κόλμαν εμφανίστηκε αρκετά «νωθρό» παρουσιάζοντας αρκετή δυσκολία στην δημιουργία φάσεων, μένοντας αναπόφευκτα στο μηδέν.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λουγκάσι στο 66′ για τους Ισραηλινούς, μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του Ατρομήτου. Αν και σε πρώτο χρόνο μια μπαλιά σε δεύτερο δοκάρι δεν απείλησε, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι ήρθε αυτή η ήττα.
Επόμενο φιλικό για τον Ατρόμητο κόντρα στη Φένλο την Τρίτη (26/7).
Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο Ατρόμητος το παιχνίδι: Μάριτς, Μουντές, Χατζηισαΐας, Σταματούλας, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ροτάριου, Δαλαμήτρας, Τζοβάρας.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και αυτό που... δεν απάντησε, «φωτογραφίζει» περισσότερο από ποτέ την πιθανή επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή του ντέρμπι.