Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στην Αθήνα ο Βίντα, τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ»

«Στην Αθήνα ο Βίντα, τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, η Ενωση συμφώνησε με τον Ντομαγκόι Βίντα και ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται στην Αθήνα

Ετοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Οι συμπατριώτες του 33χρονου κεντρικού αμυντικού μάλιστα τονίζουν ότι ο έμπειρος σέντερ μπακ αναμένεται στην Αθήνα το Σάββατο (23/7), με την Ενωση, πάντως, να μην επιβεβαιώνει τα σχετικά ρεπορτάζ.

Μια μεταγραφή, ωστόσο, που εάν ολοκληρωθεί θα ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, αφού πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ενας παίκτης, που έχει 98 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κροατίας, αλλά και 491 ματς στο παλμαρέ του. Την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπεσίκτας, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 164 συμμετοχές, με 16 γκολ και 1 ασίστ.

Πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 αναμετρήσεις και είχε 1 γκολ σε 2.815 λεπτά.

Η Μπεσίκτας του έκανε πρόταση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να παραμείνει στην Τουρκία, αλλά ο Ντομαγκόι Βίντα την απέρριψε, καθώς ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, η νέα πρόκληση του 33χρονου θα είναι… κιτρινόμαυρη, αφού θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Εκτός από την Μπεσίκτας, στο παρελθόν ο Κροάτης είχε αγωνιστεί σε Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λεβερκούζεν και Όσιγιεκ. Απομένει να φανεί εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ τον Κροατών, με την ΑΕΚ μέχρι τώρα να τηρεί σιγή ιχθύος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024