Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα προκριματικά πρέπει να είσαι κυνικός

Στα προκριματικά πρέπει να είσαι κυνικός

Η βελτίωση της εικόνας στο δημιουργικό κομμάτι είναι επιτακτική, αλλά τώρα μετρά το αποτέλεσμα

Το ξεκαθαρίζω από την αρχή. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο που να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο Ισραήλ. Υπάρχει προβληματισμός γιατί η ομάδα έβγαλε και στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν τα προβλήματα που παρουσίασε πέρσι στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός δεν παράγει με ευκολία φάσεις, και αυτό είναι που πρέπει να λύσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του. Στην πορεία. Γιατί τώρα αυτό που προέχει είναι η ομάδα να πάρει την πρόκριση.

Στις 20 Ιουλίου αφενός δεν περιμένεις να δεις μπαλάρα και αφετέρου το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα. Στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πρέπει να είσαι κυνικός, να αφήσεις έξω από την ομάδα τη μουρμούρα, την γκρίνια και να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Την αγωνιστική βελτίωση, που κατά τη γνώμη μου είναι επιτακτική, την αφήνεις για μετά. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ έπαιξε το πρώτο ματς της σεζόν.

Προσωπικά ρώτησα τον προπονητή των πρωταθλητών στη συνέντευξη Τύπου για το λόγο που η ομάδα δεν κράτησε μπάλα και αν υπάρχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. «Έχουμε παρατηρήσει ότι πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας και να βελτιώσουμε το επίπεδο δημιουργίας. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πιέζει και δεν υποχρεώνεται να παίζει τόσο χαμηλά. Συνέβη σήμερα να παίξουμε τόσο χαμηλά και μας ανάγκασε ο αντίπαλος» ήταν η απάντησή του.

Ο Μαρτίνς ξέρει και σίγουρα είναι προβληματισμένος που η ομάδα δεν μπόρεσε να δείξει καλό πρόσωπο και επέτρεψε στον αντίπαλο να πιέσει σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Το τελικό 1-1, που διαμορφώθηκε στο τέλος του ματς και με ένα τυχερό γκολ, διατηρεί φαβορί για την πρόκριση τον Ολυμπιακό.

Θα υποδεχτεί στο Καραϊσκάκη τη Μακάμπι και πρέπει να την κερδίσει. Μπορεί να τα καταφέρει, αφού εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς. Χρειάζεται υπομονή και σίγουρα το πλάνο του πορτογάλου τεχνικού θα είναι διαφορετικό και σαφώς πιο επιθετικό.

Συν τοις άλλοις, θα παίξει μπάλα και ο κόσμος. Που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να τον στηρίξει, ακόμα και αν δεν του αρέσει αυτό που βλέπει. Γιατί είπαμε. Στα προκριματικά μετρά το αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα στην πορεία…

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024