Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς οι φωτιές και οι πλημμύρες επηρεάζουν τις αποφάσεις

Πώς οι φωτιές και οι πλημμύρες επηρεάζουν τις αποφάσεις

Τι λένε στα πηγαδάκια οι βουλευτές

Οι περισσότεροι πολιτικοί πιθανόν να μη το έχουν αντιληφθεί, αλλά σε μια μερίδα βουλευτών της ΝΔ υπάρχει πλέον σαφής ανησυχία ότι η χώρα εισέρχεται σιγά- σιγά στον «κύκλο των απρόοπτων συμβάντων». Τι είναι τούτο πάλι; Ίσως να ρωτήσετε. Κάνουν λόγο για μια «περίοδο- φωτιά», κυριολεκτικά και μεταφορικά, στην οποία μπαίνει η χώρα.

Λένε λοιπόν ότι υπάρχει το παραδοσιακό τρίμηνο πυρκαγιών, και ακολουθεί το φθινόπωρο (που λόγω κλιματικής αλλαγής) είναι πιθανόν να υπάρξουν έντονες βροχοπτώσεις που θα φέρουν πλημμύρες. Φέρνουν, μάλιστα, ως παράδειγμα την καταστροφή που έχει συμβεί στη Μάνδρα Αττικής. Λογικό λοιπόν στα «πηγαδάκια» της Βουλής χθες και με τη φωτιά στην Πεντέλη να μην είχε ακόμα οριοθετηθεί, οι γαλάζιοι βουλευτές να προτάσσουν στις συζητήσεις τους τα φαινόμενα των πυρκαγιών κα των πλημμυρών ως βασικές πλέον πολιτικές συνισταμένες.

Η συζήτηση όμως στην πορεία άναψε μεταξύ των γαλάζιων κοινοβουλευτικών με αποτέλεσμα πάλι να έρθει στη επιφάνεια (τι άλλο;) οι εκλογές! Ωστόσο η πρωθυπουργική απόφαση περί αποφυγής πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο τους προβλημάτιζε.

Και πού κατέληξαν νομίζετε; Ό,τι την απάντηση για την τελική επιλογή να μην γίνουν πρόωρες εκλογές, δεν θα την δώσει κανείς άλλος πέραν από την ιστορία (και το αποτέλεσμα στην κάλπη- θα πρόσθετα).

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024