Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυριάκος Μητσοτάκης: Άμεσα οι αποζημιώσεις για τη φωτιά στην Πεντέλη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Άμεσα οι αποζημιώσεις για τη φωτιά στην Πεντέλη

Στην προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός από την πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης, ενώ σημείωσε ότι οι αποζημιώσεις στους πληγέντες θα δοθούν άμεσα.

Στη μάχη με τις φλόγες και την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης.

«Έχουμε μία εικόνα της έκτασης της ζημιάς. Αυτό που κρατώ ως θετικό είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιά, παρότι η φωτιά μπήκε μέσα στον αστικό ιστό, είναι πολύ περιορισμένος σε σχέση με την ένταση του φαινομένου», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι οι αποζημιώσεις θα δοθούν άμεσα. «Από εδώ και στο εξής θα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές, υπεύθυνες για την αποκατάσταση» συμπλήρωσε.

Επιμένει στην υποψία εμπρησμού

Για δεύτερη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απέκλεισε η φωτιά στην Πεντέλη, που προκάλεσε ζημιές και καταστροφές σε Παλλήνη, Γέρακα, Ανθούσα, Διώνη και Δασαμάρι, να ήταν εμπρησμός.

Παράλληλα, βρέθηκε στο κινητό κέντρο επιχειρήσεων «Όλυμπος» του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλους όσοι πάλεψαν στο πεδίο των πυρκαγιών.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024