Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία premium κοκτέιλ που φέρνουν τη Μύκονο στην Αθήνα

Τρία premium κοκτέιλ που φέρνουν τη Μύκονο στην Αθήνα

Οι μοναδικές μας καλοκαιρινές στιγμές δεν συμβαίνουν μόνο στο νησί των ανέμων. Και η ultra premium βότκα CÎROC είναι ικανή να μεταμορφώσει κάθε βραδιά σε instant celebration.

Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέβη στη Μύκονο μερικές ημέρες πριν. Η CÎROC, μια ultra premium βότκα, ξεχωριστή όσο και ο τρόπος απόσταξής της, εγκατέλειψε για λίγο τα κόκκινα χαλιά των Καννών και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του διεθνούς τζετ σετ, έβαλε πλώρη για το νησί των ανέμων.

Σε ένα μαγικό τριήμερο, γεμάτο πολυτέλεια και λάμψη, φρέσκα και ανερχόμενα πρόσωπα από τους χώρους της μόδας, του χορού και της μουσικής – όπως η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, o Bill Roxenos, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kass – απόλαυσαν την εκλεπτυσμένη, απαλή ultra premium βότκα με φόντο το πολυτελές Mileo Boutique Hotel, την πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, το iconic Scorpios, το exclusive, διεθνές Lio Mykonos και το εκλεπτυσμένο Destino Pacha Hotel.

Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο παγκοσμίου φήμης ελληνικό νησί, η CÎROC αποδείκνυε ξανά και ξανά πως κάθε στιγμή μπορεί να γίνει αιτία για instant celebration, κάθε λεπτό μπορεί να αποκτήσει playful χαρακτήρα, κάθε εμπειρία μπορεί να γίνει μοναδική και κάθε νύχτα να γεμίσει μουσική, χορό και ενέργεια. Αναγκαίες συνθήκες για αυτό το τριήμερο sunkissed glamour, η ελευθερία της έκφρασης της προσωπικότητας του καθενός και, φυσικά, η premium γεύση της CÎROC. Γιατί CÎROC σημαίνει celebration και celebration σημαίνει Μύκονος.

Μια πραγματικά εκλεκτή απόσταξη

Με τις μνήμες της πεμπτουσίας της καλοκαιρινής διασκέδασης ακόμη νωπές, δεν μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε: τι είναι αυτό που κάνει τη CÎROC τόσο ξεχωριστή; Η απάντηση ξεκινά από τα πρώτα βήματα της μετατροπής του καρπού στο εκλεπτυσμένο ποτό.

Η τυπική βότκα παράγεται από σιτηρά. Η γαλλική CÎROC, όμως, δεν συμπαθεί την πεπατημένη. Απόσταγμα των πιο εκλεκτών γαλλικών σταφυλιών, από την περιοχή του Cognac, κοντά στο Bordeaux, είναι το αποτέλεσμα πάνω από 100 ετών εμπειρίας και δεξιοτεχνίας στην οινοποίηση. Στην Πέμπτη απόσταξή τους, στο ιστορική αποστακτήριο της Maison Villevert είναι που η ultra premium βότκα αποκτά τη μοναδική της μορφή και τη διακριτική, αλλά ζωηρή γεύση της που αποκαλύπτει απαλές νότες εσπεριδοειδών.

Η Μύκονος στην καρδιά της Αθήνας

Είναι αδύνατον να μεταφέρεις το Καλό Λιβάδι στον Κεραμεικό, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την premium γεύση της CÎROC – ούτε για την ιδιότητά της να καθιστά κάθε στιγμή ξεχωριστή. Για να αναβαθμίσεις τις ημέρες που σε βρίσκουν μακριά από την ιδανική σου εκδοχή του ελληνικού καλοκαιριού, αλλά και για να παντρέψεις τις ήδη σημαντικές περιστάσεις με τη γευστική δύναμη που τους αξίζει, επιλέξαμε τρία CÎROC hero serves που θα φέρουν πολυτελή νησιώτικο αέρα σε όποιο μέρος και αν βρίσκεσαι.

Το κυριακάτικο brunch θα αποκτήσει αυτομάτως luxurious χαρακτήρα, με ένα γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκου δυόσμου – αρκετά δροσιστικό για να σβήσει τον αττικό καύσωνα.

Τα δειλινά στις ταράτσες της πόλης γίνονται ακόμη πιο γοητευτικά, με ένα Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και δυόσμο. Και το βράδυ, η διασκέδαση αποκτά πραγματικά premium χαρακτήρα με ένα Cîroc & Tonic – απλό όσο και εξεζητημένο, εκλεπτυσμένο όσο και στιβαρό.

Premium γεύσεις για premium νύχτες, που σε βοηθούν να καταλάβεις τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS, πριν αποβιβαστείς στο πιο διάσημο νησί της Ελλάδας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024