Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ύφεση τα μέτωπα στην Πεντέλη

Σε ύφεση τα μέτωπα στην Πεντέλη

Σε ύφεση είναι πλέον τα πύρινα μέτωπα Πεντέλης είναι σε ύφεση, με τους πυροσβέστες να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες.

Η πυρκαγιά της Πεντέλης είναι σε ύφεση, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες και να εξαλείψουν τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μικρές εστίες παραμένουν σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμη μικρότερες σε Ανθούσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι. Σε όλη την υπόλοιπη περίμετρο της πυρκαγιάς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενεργές εστίες.

Για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή πολύ ισχυρές δυνάμεις και 19 εναέρια μέσα.

Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, ιδιώτες εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις.

Στο πεδίο και εκατοντάδες αστυνομικοί

Σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου παίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν την επιτήρηση των περιοχών και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Δασικές Υπηρεσίες συνδράμουν στη διάνοιξη ασφαλών ζωνών και λωρίδων

Παράλληλα, τα νοσοκομεία της Αττικης ήταν και είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, όπως και το ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επιθεωρεί και αποκαθιστά ήδη τις βλάβες που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο του και τις κολώνες που κάηκαν.

Τέλος, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, όλες οι φάσεις των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται υπό το συντονισμό της διυπουργικής ομάδας (task force) Πολιτικής Προστασίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024