Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes EQV: Ανανέωση... αυτονομίας

Mercedes EQV: Ανανέωση… αυτονομίας

To αμιγώς ηλεκτροκίνητο van της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά βελτιώσεων στις οποίες θα συγκαταλέγεται και μεγαλύτερη αυτονομία

Φωτογραφίες: Automedia

Η Mercedes εξελίσσει την ανανεωμένη εκδοχή του αμιγώς ηλεκτροκίνητου όσο και πολυτελούς van της το οποίο με δεδομένο ότι πρωτοεμφανίστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2019 αποτελεί το δεύτερο «παλαιότερο» μοντέλο της γκάμας των EQ μετά την EQC η οποία σύντομα αναμένεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά της.

Αν και είναι η πρώτη φορά που το γερμανικό van εντοπίζεται στα πεδία δοκιμών από τον φωτογραφικό φακό, είναι σαφές ότι η διαδικασία εξέλιξης βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τα νέα φωτιστικά σώματα LED καθώς και την αναθεωρημένη γρίλια. Αν και προς το παρόν το καμουφλάζ καλύπτει την θύρα φόρτισης, αυτή αναμένεται να παραμείνει στον μπροστινό προφυλακτήρα.

Στο πίσω τμήμα, το καμουφλάζ καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια, αν και δεν αναμένονται συνταρακτικές σχεδιαστικές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση σε αυτές θα περιλαμβάνονται τα νέα γραφικά και αισθητική για τα φωτιστικά σώματα.

Οι συγκεκριμένες λήψεις προσφέρουν και μια πρώτη ματιά στο εσωτερικό το οποίο με δεδομένο ότι καλύπτεται επιμελώς από καμουφλάζ, αναμένεται να υιοθετήσει την τελευταία εκδοχή infotainment της Mercedes και το σχετικό αναβαθμισμένο λειτουργικό καθώς και ένα νέο τιμόνι.

Υπενθυμίζεται ότι στην μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της η EQV επωφελείται από μια κεντρική οθόνη 10,0 ιντσών. Στην ανανεωμένη εκδοχή η EQV αναμένεται να υιοθετήσει το δίδυμο οθονών 10,25 ιντσών όπως στην περίπτωση της A-Class είτε τις ακόμα μεγαλύτερες οθόνες 11,9 και 12,9 ιντσών σε αντίστοιχη διαμόρφωση με την νέα C-Class.

Σε ό,τι αφορά το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, αν και δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στην ισχύ η οποία ανέρχεται σε 204 ίππους και 364 Nm ροπής ούτε στην μπαταρία των 90 kWh, δεδομένα θα υπάρξουν βελτιώσεις στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου οι οποίες θα εξασφαλίσουν λίγα περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας.

Επίσης δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι νέες προσθήκες σε εξοπλισμό και σε συστήματα άνεσης και πολυτέλειας καθώς και σε ό,τι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024