Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Healthcare Data Science School

Healthcare Data Science School

Για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικής προσομοίωσης για επαγγελματίες του τομέα “Health Data Science”.

Healthcare Data Science ονομάζεται ο τομέας εκείνος που συνδυάζει τις επιστήμες Υγείας με την Ανάλυση Δεδομένων. Οι επαγγελματίες του Healthcare Data Science είναι επιφορτισμένοι με τη συλλογή, ερμηνεία και επεξεργασία δεδομένων υγείας, έρευνας ή συναφών δεδομένων από διαφορετικές πηγές. Σκοπός την ανάλυσης δεν είναι πάντοτε ο ίδιος. Κάποιες φορές σκοπός είναι να εξηγηθεί μία κατάσταση, άλλες να προβλεφθεί μία μελλοντική ενέργεια και κάποιες άλλες να βρεθεί η ιδανική λύση με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Σε κάθε περίπτωση, απώτατος σκοπός της όλης διαδικασίας είναι η «μετατροπή» μεγάλου όγκου ιατρικών ή φαρμακευτικών δεδομένων σε συμπεράσματα.

Το Healthcare Data Science School από το Workearly είναι το πρώτο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Κύπρο που προετοιμάζει τους συμμετέχοντες, παρέχοντάς του τα απαραίτητα γνωσιακά εφόδια, ώστε να εργασθούν remote ή και on-site σε αντίστοιχες θέσεις του εν λόγω τομέα. Με αυτό τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους επιλογές και να διεκδικήσουν θέσεις, όπως Healthcare Data Analyst, Healthcare Data Scientist, Healthcare Analyst, Clinical Data Analyst, Bioinformatics Analyst, Bio-Statistician και πολλές ακόμη.

Το πρόγραμμα είναι προσωποποιημένο, δηλαδή διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια. Απευθύνεται σε επαγγελματίες ή φοιτητές που προέρχονται από τον χώρο της Υγείας ή συναφείς κλάδους και επιθυμούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα του Healthcare Data Science. Με έναν ειδικά διαμορφωμένο ασύγχρονο κύκλο ατομικών εκπαιδεύσεων, αξιολογήσεων, case studies, online coding bootcamps και προσομοιώσεων, δίνεται η ευκαιρία για πρακτική εξοικείωση με τα πιο δημοφιλή γνωστικά Αντικείμενα & Τεχνολογίες.

Διεθνής Πιστοποίηση

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro-credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης  αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Διασύνδεση με εταιρείες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό

Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα. Δουλεύοντας στενά με υποψηφίους αλλά και εταιρείες ηγέτες του κλάδου, το Workearly κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει από το εξωτερικό τις νέες τάσεις της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, κατορθώνοντας να αναδειχθεί στην πιο δημοφιλή υπηρεσία reskilling και upskilling στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας και της Ανάλυσης Δεδομένων. Χιλιάδες επαγγελματίες που εκπαιδεύτηκαν, εργάζονται πλέον σε σημαντικές θέσεις, τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά. Το Workearly powered by Reatcode απέσπασε σημαντικές διακρίσεις, συμμετοχές ρεκόρ από υποψηφίους και εταιρείες και διθυραμβικές κριτικές από τους εκπαιδευομένους, καθιστώντας τις υπηρεσίες του ως τις κορυφαίες από άποψης ποιότητας, αποτελέσματος και εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Συμμετοχή στο Healthcare Data Science School 2022

Κάντε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ ώστε να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το κόστος (ειδικές προσφορές για ανέργους και φοιτητές). Το πρόγραμμα διάρκειας 12 -16 εβδομάδων διαμορφώνεται σε απόλυτη συνεννόηση με κάθε συμμετέχοντα ατομικά.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024