Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης: «Η υπόθεση είναι δημιούργημα της γνωστής παράγκας - Να τον αποζημιώσουν», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Δημήτρης Λιγνάδης: «Η υπόθεση είναι δημιούργημα της γνωστής παράγκας – Να τον αποζημιώσουν», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ο δικηγόρος του Λιγνάδη σχολίασε και τις αντιδράσεις συναδέλφων τού καταδικασμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, λέγοντας πως «οι σοβαροί» συνάδελφοι του πελάτη του δεν αντιδρούν.

Αίσθηση προκαλούν τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο γνωστός ποινικολόγους, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, επανέλαβε ότι «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας, που εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη».

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Κούγιας : Αντιδράσεις για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» – «Δημόσιο victim blaiming»

Οι «σοβαροί» συνάδελφοι του Λιγνάδη δεν αντιδρούν

«Τότε που είχα μιλήσει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, που κατασκεύασαν την ιστορία εναντίον του Λιγνάδη, πήγαν να με φάνε», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Και προσέθεσε: «Τώρα λοιπόν που μέσα στο δικαστήριο, μέσα από ανοιχτά δημόσια instrgram, βρήκαμε στοιχεία μέσα σε ελάχιστα λεπτά – πριν τα κλείσουν – θα δει όλη η ελληνική κοινωνία, ποια είναι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά».

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις με ανάρτηση πανό σε θέατρα και την ανάγνωση μηνυμάτων κατά της δικαστικής απόφασης για την αποφυλάκιση του πελάτη του από ηθοποιούς, ο κ. Κούγιας είπε ότι «οι σοβαροί» συνάδελφοί του Λιγνάδη, δεν αντιδρούν: «950 ηθοποιοί υπέγραψαν εις βάρος του, χωρίς να έχουν πατήσει στο δικαστήριο. Τι σοβαρότητα να έχουνε αυτοί οι άνθρωποι;», υποστήριξε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας», ενώ οι «αντιδράσεις είναι όλες κατευθυνόμενες. Γιατί έρχεται ο πέλεκυς της δικαιοσύνης». όπως είπε, τονίζοντας πως «όλοι αυτοί που έστησαν την υπόθεση, το συνεργείο, και εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη, και προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό που έρχεται».

«Έρχεται η αθώωσή του στο Εφετείο, που είναι βεβαία», υποστήριξε ο δικηγόρος.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024