Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Παυλίδου: Τα «πέταξε» όλα και έβαλε φωτιά στο Instagram

Σοφία Παυλίδου: Τα «πέταξε» όλα και έβαλε φωτιά στο Instagram

Η Σοφία Παυλίδου έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες

H Σοφία Παυλίδου βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» αλλά καταφέρνει και ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, προλαβαίνει και απολαμβάνει το καλοκαίρι σε μικρά διαλείμματα από το απαιτητικό πρόγραμμα της περιοδείας.

Η Σοφία Παυλίδου έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμα κορμί της αλλά αυτή τη φορά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Η ίδια αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σέξι φωτογραφία που δεν άφηνε τίποτα στην φαντασία.

Καθισμένη σε μια καρέκλα και εντελώς γυμνή η Σοφία Παυλίδου ποζάρει στον φακό σαν επαγγελματίας μοντέλο.

«Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι», σημείωσε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα που συνόδευσε την καλλιτεχνική της φωτογραφία.

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά από την ανάρτηση της ηθοποιού, οι θαυμαστές της έσπευσαν να δηλώσουν τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε την ανάρτηση

«Για κάποιους ήμουν η εύκολη»

H Σοφία Παυλίδου μίλησε για τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και εξήγησε αν στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας ένιωθε πιο προστατευμένη εξαιτίας της σχέσης της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Σοφία Παυλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν ένα κοριτσάκι που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, χαμογελαστή, κοινωνική και με μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Για κάποιους λοιπόν αυτό το κορίτσι ήταν η ”εύκολη”. Αυτή που ήθελε να κοιμηθεί με όλους. Δεν θα αναφέρω ονόματα γιατί δεν έχει καμία σημασία, θα σου πω όμως ότι δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από πολλούς συναδέλφους στην αρχή της καριέρας μου. Αν θες, ήταν και μια ανάγκη μου να κάνω οικογένεια και να έχω έναν άντρα δίπλα μου. Προφανώς το ήθελα, υπήρξε έρωτας και ήμουν πολύ τυχερή, αλλά ένιωθα και την ανάγκη γιατί δεχόμουν πολλές παραβατικές συμπεριφορές. Θυμάμαι να κάνω δοκιμαστικό και η κάμερα να παίρνει τα πόδια μου αντί το πρόσωπό μου που μιλάει».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024