Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αdult Baby - Diaper Love: Οι ενήλικες που αγαπούν να φορούν πάνες

Αdult Baby – Diaper Love: Οι ενήλικες που αγαπούν να φορούν πάνες

Η Lucy είναι 28 χρονών και ξοδεύει έως και 120 δολάρια το μήνα σε βρεφικά προϊόντα. Τι είναι η κοινότητα Αdult Baby/Diaper Love, στην οποία ανήκει.

Η Λούσι είναι 28 χρονών και εργάζεται ως ειδική αναλύτρια κυβερνοασφάλειας ενώ είναι μια πολύ γνωστή influencer. Έχει όμως, μια ιδιαιτερότητα όπως αποκάλυψε η ίδια. Ανήκει στην ομάδα Αdult Baby – Diaper Love. Της αρέσει να φοράει πάνες και να ντύνεται βρέφος δηλαδή.

Η ίδια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της φορώντας τα εσώρουχα μιας χρήσης. Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει το επώνυμό της και λέγεται MMKittyKat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έμαθα ότι υπάρχουν ενήλικα μωρά μέχρι την εφηβεία. Τότε, το έψαξα στο Google μόνη μου», είπε η Influencer στο Media Drum World.

«Μέχρι τότε, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εμένα», συνέχισε.

Η επιθυμία της να φοράει πάνες, ξεκίνησε όταν ήταν 8 ετών ακριβώς μετά τη γέννηση της αδερφής της. Τότε, σύμφωνα με την ίδια άρχισε να κλέβει τις πάνες της αδερφής της και να τις φοράει για άνεση, αν και σπάνια ανακουφιζόταν από αυτές.

«Προσπαθώ να χρησιμοποιώ το μπάνιο σαν κανονικός άνθρωπος μέχρι να νυχτώσει. Προσπαθώ να μην το αφήσω να επηρεάσει την καθημερινή μου ζωή, τις φιλίες μου ή την καριέρα μου», είπε η Λούσι.

«Είναι κάτι για το οποίο ξέρει η μαμά μου — αλλά εκτός από αυτή το κρατάω ιδιωτικό», εξομολογήθηκε.

Η Λούσι έχει μια κανονική δουλειά και μια κανονική ερωτική ζωή. Αλλά έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα, της είπαν ότι οι πρώην φίλοι της πρέπει να είναι «παιδόφιλοι» αν βγαίνουν με μια γυναίκα που φοράει πάνες και πιπιλάει πιπίλες.

Η ίδια ξοδεύει έως και 120 δολάρια το μήνα σε βρεφικά προϊόντα και λέει ότι η σχέση της υποστηρίζει τον ασυνήθιστο τρόπο ζωής της.

«Έχω μια καλή καριέρα και είμαι καλή στη δουλειά μου, αλλά βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να νιώθω σαν να είμαι μικρό παιδί», είπε. «Η σημερινή μου σχέση δεν είναι στην κοινότητα, αλλά μου διαβάζει παραμύθια πριν κοιμηθώ και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άνετα».

Τι είναι Αdult Baby – Diaper Love

Το ABDL σημαίνει Adult Baby – Diaper Lover, δύο ξεχωριστές υποομάδες μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας. Οι διαδικτυακές συζητήσεις και τα φόρουμ δείχνουν ότι ο αριθμός της κοινότητας αυξάνεται συνεχώς.

Το AB σημαίνει Ενήλικα Μωρά. Αυτοί είναι ενήλικες που τους αρέσει να συμπεριφέρονται σαν βρέφη. Μπορούν να φορούν βρεφικά ρούχα και πάνες και να κάνουν άλλες παιδικές δραστηριότητες, όπως να ταΐζουν από μπιμπερό ή να χρησιμοποιούν πιπίλα.

Το DL σημαίνει Diaper Lovers. Αυτοί οι ενήλικες μπορεί να μην ενδιαφέρονται τόσο για το παιχνίδι ρόλων όσο ένα μωρό—αντ’ αυτού, προτιμούν να φορούν πάνες από κανονικά εσώρουχα. Οι ενήλικες λάτρεις της πάνας μπορεί να άρχισαν αρχικά να χρησιμοποιούν πάνες ενώ διαχειρίζονταν την ακράτεια ούρων ή εντέρου και απλώς θαύμασαν την εμφάνιση και την αίσθηση τους.

Η κοινότητα είναι ενεργή στο διαδίκτυο, αλλά σιγά-σιγά γίνεται και  πρόσωπο με πρόσωπο. Οι ιστότοποι ABDL όπως το Reddit, το Adisc και το Daily Diapers είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς. Εκεί τα μέλη της κοινότητας μπορούν ουσιαστικά να συναντηθούν και να αλληλεπιδράσουν. Τα φόρουμ είναι κόμβοι για κριτικές για τις πάνες, φωτογραφίες και συζήτηση για προτεινόμενα αξεσουάρ. Τα ABDL μπορούν επίσης να συναντήσουν άτομα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Διαδίκτυο ανάμεσα σε 1.795 άνδρες και 139 γυναίκες, έδειξε πως η μεγαλύτερη απόλαυση του παιχνιδιού ρόλων συνδέθηκε με την ανατροφή. Συγκεκριμένα, από μια μόνο γυναίκα φροντιστή, μια πιο αρνητική πατρική σχέση, υψηλότερο άγχος προσκόλλησης και πιο αρνητικές καταστάσεις διάθεσης. Οι διαφορές με βάση την κατάσταση της σχέσης και τον σεξουαλικό προσανατολισμό ήταν ελάχιστες.

Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν ερωτήσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους για την ABDL. Μια σύντομη φόρμα της Κλίμακας Εμπειριών στις Στενές Σχέσεις, τις Κλίμακες Μητρικών και Πατερικών Σχέσεων που σχεδιάστηκαν για αυτήν τη μελέτη, τη συντομευμένη έκδοση του Προφίλ Καταστάσεων Διάθεσης και ερωτήσεις σχετικά με προβλήματα με την ABDL.

Έτσι, διαπιστώθηκε πως τα άτομα που δεν τους άρεσε τόσο η σεξουαλική δραστηριότητα ανέφεραν υψηλότερη απόλαυση του παιχνιδιού ρόλων και χαμηλότερη απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας στη συμπεριφορά ABDL σε σύγκριση με άλλες ομάδες. Ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό, οι άνδρες βαθμολόγησαν τη σεξουαλική απόλαυση σε ABDL υψηλότερη από την απόλαυση παιχνιδιού ρόλων. Οι βαθμολογίες σεξουαλικού ενδιαφέροντος για πάνες γενικά δεν διέφεραν από τις αξιολογήσεις σεξουαλικού ενδιαφέροντος στους ενήλικες.

Σε αντίθεση με τα άτομα που βρίσκουν τις πάνες ερωτικές, το παιχνίδι ρόλων ΑΒ είναι διαφορετικό. Είναι πιο πιθανό να είναι μια διαπροσωπική, μη σεξουαλική συμπεριφορά. Αυτό βοηθά ορισμένα άτομα να μειώσουν το άγχος προσκόλλησης και τις αρνητικές καταστάσεις διάθεσης. Οι άτυπες συμπεριφορές δεν είναι ανησυχητικές για ορισμένα άτομα, ανεξάρτητα από την προέλευση και τα κίνητρα της συμπεριφοράς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024