Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Γκλέτσος: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη του και τη σύντροφό του

Απόστολος Γκλέτσος: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη του και τη σύντροφό του

Ο ηθοποιός προτιμάει να κρατά χαμηλό προφίλ και οι εμφανίσεις του με τις γυναίκες της ζωής του είναι ελάχιστες

Μία σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Δευτέρας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη, και την 20χρονη κόρη του, Βαλίσια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του, συνήθως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ο ίδιος προτιμάει να κρατά ένα χαμηλό προφίλ και γι’ αυτό οι εμφανίσεις που έχει κάνει με την σύντροφό του.

Ο έρωτας, βέβαια, δεν κρύβεται, καθώς ο Απόστολος Γκλέτσος τον τελευταίο χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιζαμπέλας Αρβανίτη και αρκετές φορές ο φακός τους έχει «τσακώσει» μαζί.

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος ηθοποιός μαζί με τη σύντροφο και την κόρη του αποφάσισαν να παρακολουθήσουν μαζί την πρεμιέρα της παράστασης Δώρα Γενεθλίων» στο θέατρο Λαμπέτη και φυσικά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει την στιγμή.

Η τρυφερή σχέση με την κόρη του

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει αναφερθεί στο παρελθόν στη σχέση που έχει με την κόρη του. Σε συνέντευξή του έχει δηλώσει πως είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι της ζωής του και εκείνη είναι ο λόγος που φροντίζει για την υστεροφημία του, ώστε όλοι να τη σέβονται.

Αν και της έχει αδυναμία, ο ηθοποιός αποφεύγει να της λέει ψέματα και προτιμάει την σκληρή αλήθεια.

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μετά θα μου το ανταποδώσει», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Απόστολος Γκλέτσος.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024