Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Γκαλτιέ για τον Νεϊμάρ και τον ρόλο του

Τι είπε ο Γκαλτιέ για τον Νεϊμάρ και τον ρόλο του

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε τον ρόλο που θέλει να έχει ο Βραζιλιάνος, αλλά και οι Μέσι, Εμπαπέ

Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ είναι τα μεγάλα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχει αποφασίσει τι ρόλο θα δώσει στον καθένα τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο νέος προπονητής της Παρί έδωσε συνέντευξη, στη γαλλική εφημερίδα Equipe, και, μιλώντας για τις θέσεις που θα χρησιμοποιεί τον Βραζιλιάνο και τον Αργεντινό, είπε πως «ξέρω πού θα είναι πιο άνετα ο Νεϊμάρ, μπροστά από τους δύο μέσους. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι παίκτες που έχουν την ικανότητα να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και να είναι αποφασιστικοί».

Για τον Εμπαπέ, ο 55χρονος τεχνικός είπε το εξής: «Ο Κιλιάν είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει σε βάθος, είναι προικισμένος τεχνικά και μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να τον ταιριάξω με έναν άλλον επιθετικό, που να έχει διαφορετικό προφίλ».

Όσον αφορά στο ροτέισον, ο Γκαλτιέ δήλωσε: «Πάντα υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Αυτό που θέλω, πέρα από μία πολύ δυνατή ενδεκάδα που χρειάζομαι προφανώς, είναι οι πέντε αλλαγές μου να είναι το ίδιο δυνατές με τους λεγόμενους βασικούς. Στο επιθετικό κομμάτι, θα υπάρχει χρόνος συμμετοχής για όλους».

Για το αν θα αλλάξει αρχηγό: «Ο Μαρκίνιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός ενώ θα υπάρχουν και υπαρχηγοί, που δεν τους έχω ανακοινώσει ακόμα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024