Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάνοβιτς: «Τα παιδιά είχαν διάθεση, έτσι θέλω να συνεχίσουν»

Γιοβάνοβιτς: «Τα παιδιά είχαν διάθεση, έτσι θέλω να συνεχίσουν»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, τονίζοντας πως οι παίκτες του είχαν διάθεση και έδειξαν καλά στοιχεία.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα από τα πιο δυνατά του φιλικά κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα είχε διάθεση, και έκανε το καλύτερο της παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν πιο δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Εμείς κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα στο trasition, μέσα από την κυκλοφορία της μπάλας προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ενώ δεν έπεσε ο ρυθμός μας μετά τις αλλαγές.

Σημαντικό είναι πως είχαμε πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψουμε, εκτός απο το πρώτο παιχνίδι που οι συνθήκες άλλαξαν γενικά τα πήγαμε καλά. Σίγουρα σαν προπονητής είδα πως οι παίκτες είχαν εξαιρετική διάθεση.

Έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση, το ποδόσφαιρο δε σταματάει έχουμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε να μην παίζουμε μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά να βάλουμε διάφορα πράγματα στο παιχνίδι μας. Τα παιδιά είχαν διάθεση και δούλεψαν σκληρά τρεις εβδομάδες και έτσι θέλω να συνεχίσουν».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024