Τζούλια Αλεξανδράτου: Χαμός στην πίστα – Τραγουδούσε και… έπεσε το φόρεμά της
Τα... είδαμε όλα!
Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να μας έχει «χαρίσει» μαγικές στιγμές, τόσο μέσα από τις αναρτήσεις της στα Social Media, όσο και με όσα δημοσιεύει στη σελίδα της στο Only Fans, ωστόσο μια από… τις καλύτερες στιγμές της συνέβη από ατύχημα!
Θα γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω, στις μέρες που η ξανθιά καλλονή προσπαθούσε να κάνει καριέρα στο τραγούδι.
- Διαβάστε επίσης: Η Τζούλια Αλεξανδράτου παράτησε το πορνό – Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα
Τότε λοιπόν, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο, τη βλέπουμε να φοράει ένα… μικροσκοπικό μαύρο δερμάτινο φόρεμα.
Όσο κι αν προσπαθεί όμως, αυτό δεν μπορεί να συγκρατήσει τίποτα. Ούτε πάνω, αλλά ούτε και κάτω…
Η εντυπωσιακή ξανθιά προσπάθησε να το κρατήσει, όμως ήταν μάταιο. Το ύφασμα έφυγε και έγινε η αποκάλυψη…
Πρόκειται για μια πολύ σπάνια φωτογραφία, η οποία βλέπει το φως της δημοσιότητας και… προκαλεί εγκεφαλικά!
Δείτε την…
Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει μόνο με το εσώρουχο
Είναι γνωστό ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου χρησιμοποιεί τα social media για να προμοτάρει τη νέα της εργασία! Δημοσιεύει στο Tik Tok και στο Instagram φωτογραφίες, videos και stories και ενημερώνει τους ακόλουθους όταν έχει νέο σπαρταριστό υλικό!
Κάτι τέτοιο έγινε και προσφάτως, όπου η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε μία σειρά με ιστορίες.
Πρώτα τα γuμvά πόδια της, στη συνέχεια τη νυχτερινή διασκέδαση όπου βρισκόταν με τον φίλο της και στη συνέχεια η ίδια στο κρεβάτι φορώντας μόνο το στpιvκ της.
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»

