Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βλάντιμιρ Πούτιν: Αυτό είναι το μυστικό του παλάτι

Βλάντιμιρ Πούτιν: Αυτό είναι το μυστικό του παλάτι

Πολλές είναι οι φήμες γύρω από μία απέραντη έκταση γης που απεικονίζεται στην περιοχή του Κράσνονταρ από την Google Maps και πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μία κρυφή ιδιοκτησία του Ρώσου Προέδρου.

Το μυστήριο γύρω από το παλάτι του Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζεται καθώς οι Χάρτες της Google αποκαλύπτουν εικόνες από την μικρή Πολιτεία που φέρεται να ανήκει στον Ρώσο πρόεδρο.

Το «παλάτι του Πούτιν» βρίσκεται στο Gelendzhik, μια πόλη-θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα στην πόλη του Κράσνονταρ.

Ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης

Στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Ωστόσο, η αντιπολίτευση του ρωσικού καθεστώτος και του Κρεμλίνου είναι πεπεισμένη και δηλώνει ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα του Πούτιν βρίσκονται παντού στην μυστηριώδη έπαυλη με το καζίνο, το κολυμβητήριο και το αμφιθέατρο.

Ενώ, παράλληλα υπάρχουν φήμες ότι ανώτατο στέλεχος της Gazprom, της ρωσικής κρατικής εταιρείας πετρελαίου, ισχυρίζεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης του μεγάλου σπιτιού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της  Mirror, κι ο ολιγάρχης Alexander Ponomarenko, πιστεύεται ότι βοήθησε στη δημιουργία και την κατασκευή του σπιτιού για τον πρόεδρο φίλο του.

Διαβάστε επίσης: Πούτιν: Ποια είναι η πραγματική περιουσία του Ρώσου προέδρου

Τι ανέσεις περιλαμβάνει το σπίτι του Πούτιν

Το παλάτι διαθέτει  μια εκκλησία και έναν ξενώνα 2.508 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχουν  11 υπνοδωμάτια. Φήμες λένε ότι ακόμα υπάρχει και μια εσωτερική πίστα καρτ και ένα υπόγειο παγοδρόμιο χόκεϊ επί πάγου, μέχρι και αίθουσα «lap dancing».

Παρά την απαράμιλλη αίγλη που διαθέτει το υπερπολυτελές ακίνητο, έχει χρειαστεί να απολυμανθεί δύο φορές καθώς η μούχλα έχει εξαπλώθηκε μέσα του.

Σε ένα σχεδόν δίωρης διάρκεια ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης και φυλακισμένου δικηγόρου-ακτιβιστή Alexei Navalny, ισχυρίζεται ότι αυτή η απίστευτη περιουσία στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας αξίζει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες.

Ωστόσο αξιωματούχοι και φίλοι του Πούτιν έχουν απορρίψει τελείως τον ισχυρισμό ότι το παλάτι χτίστηκε για τον Ρώσο ηγέτη, ο οποίος τον Φεβρουάριο έστειλε βόμβες και στρατεύματα κατά της Ουκρανία.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024