Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος με απαράδεκτη κίνηση της Ντέμι Μουρ - Άγρια επίθεση στα social media

Σάλος με απαράδεκτη κίνηση της Ντέμι Μουρ – Άγρια επίθεση στα social media

Η Ντέμι Μουρ "καμάρωσε" για την κίνησή της

Η Ντέμι Μουρ έβαλε κρυφά τον σκύλο της Πιλάφ στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, όπου απαγορεύονται όλα τα κατοικίδια, εκτός από τα σκυλιά υπηρεσίας.

Η Μουρ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του σκύλου της μπροστά από τη Μόνα Λίζα, καθώς και μια φωτογραφία του χωμένο στην μπλούζα της. «Ο Πιλάφ καταλαμβάνει το Λούβρο», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως αναφέρει το okmag.gr oι αναρτήσεις της ηθοποιού ώθησαν τον κόσμο στο διαδίκτυο να αναρωτηθεί πώς η 59χρονη μπόρεσε να βάλει τον σκύλο της στο Λούβρο, καθώς η ιστοσελίδα του μουσείου αναφέρει ρητά ότι όλα τα ζώα -με εξαίρεση τα σκυλιά οδηγούς και βοηθούς- απαγορεύεται να εισέρχονται στο παγκοσμίου φήμης ίδρυμα, αναφέρει η Daily Mail.

Ένας χρήστης έγραψε σε απάντηση στις φωτογραφίες: «Λυπηρό όταν οι διασημότητες κάνουν κατάχρηση της φήμης τους και πηγαίνουν τα κατοικίδιά τους σε μέρη που εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε. Το Λούβρο έχει πολιτική απαγόρευσης των κατοικίδιων ζώων με εξαίρεση τα ζώα υπηρεσίας».

Eνώ ένας άλλος έγραψε: «Ένας σκύλος στο καλύτερο μουσείο;» με έναν άλλο να προσθέτει: «Πώς στο καλό επιτρέπεται να φέρεις έναν σκύλο στο Λούβρο».

Άλλοι υπέθεσαν ότι η Μουρ μπορεί να είχε μια ιδιωτική προβολή, αφού δεν υπήρχε κανένα από τα συνηθισμένα πλήθη που να εμποδίζουν τη θέα του αριστουργήματος των αρχών του 16ου αιώνα του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024