Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Εξαφάνισαν» 800 κάρτες διαρκείας την πρώτη μέρα

Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Εξαφάνισαν» 800 κάρτες διαρκείας την πρώτη μέρα

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν... πανικό στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με τουλάχιστον 800 κάρτες να κάνουν... φτερά και να σπάει ρεκόρ 14 ετών.

Ο Ολυμπιακός μετά την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με την κατάκτηση του νταμπλ και τη συμμετοχή στο Final Four της Euroleague έχει ακόμη ψηλότερες βλέψεις τη νέα χρονιά.

Η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και οι σημαντικές προσθήκες που έχουν γίνει έχουν φέρει ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου, που στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας προκάλεσαν… πανζουρλισμό.

Η ζήτηση από τους φίλους του Ολυμπιακού για μια κάρτα ήταν και είναι τεράστια, με αποτέλεσμα στο πρώτο 24ωρο οι Πειραιώτες να έχουν ήδη πουλήσει 800 εισιτήρια και έπεται ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ο αριθμός της πρώτης μέρας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς πως ανάλογο νούμερο είχε καταγραφεί την σεζόν 2008-09, όπου ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μερικές σπουδαίες μεταγραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος στηρίζουν πολλά και τη νέα σεζόν στην έδρα τους και τη βοήθεια του κόσμου τους, προκειμένου να κάνουν μια πορεία ανάλογη ή και καλύτερη από τη φετινή που κατέκτησαν πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα και έφτασαν ένα σουτ μακριά από τον τελικό της Euroleague.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024