Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Disney+ έφτασε στην Ελλάδα για να αλλάξει όσα ήξερες για το streaming

Το Disney+ έφτασε στην Ελλάδα για να αλλάξει όσα ήξερες για το streaming

Όλα όσα μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα που έκανε την πρεμιέρα της στις 14 Ιουνίου

Τι σκέφτεσαι όταν ακούς τη λέξη «Disney»; Σίγουρα τις (αδιαμφισβήτητα) κορυφαίες παιδικές ταινίες και σειρές. Πιθανώς, αν ανήκεις στα αντίστοιχα fan club, το Marvel Cinematic Universe και το έπος των Star Wars. Αν όμως, όπως κι εμείς, ανυπομονούσες για την έλευση του Disney+ στην Ελλάδα, ξέρεις καλά ότι πρόκειται για μια λέξη που έχει πλέον συνδεθεί με πλούσιο streaming περιεχόμενο για όλους, παιδιά και ενήλικες, superhero fans και απλούς λάτρεις της μυθοπλασίας ή των ντοκιμαντέρ. Και από τις 14 Ιουνίου, η πλατφόρμα επιτέλους έκανε την πρεμιέρα της στη χώρα μας.

Σε μια ιδιαιτέρως δυναμική είσοδο, το Disney+ σε περιμένει με περισσότερες από 800 ταινίες, πάνω από 450 σειρές και 120 αποκλειστικές και πρωτότυπες σειρές και ταινίες – μια συλλογή τόσο εκτεταμένη, αλλά και τόσο προσεκτικά επιλεγμένη, που είναι δεδομένο ότι ανταποκρίνεται σε ό,τι και αν έχεις στο μυαλό σου ως ιδανική μορφή ψυχαγωγίας. Και επειδή αυτή την περίοδο όλοι αναζητάμε value for money λύσεις για κάθε πτυχή της ζωής μας, θα χαρείς να μάθεις ότι όλο το πλούσιο περιεχόμενο Disney+ είναι διαθέσιμο με βασικό κόστος μηνιαίας συνδρομής 8,99€.

Σε κάθε περίπτωση, με την εγγραφή σου στο Disney+ μπορείς να απολαύσεις υψηλής ποιότητας εμπειρία θέασης, με ταυτόχρονη προβολή σε έως τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά προφίλ – μεταξύ των οποίων και παιδικά -, με εύκολη περιήγηση, φιλικό περιβάλλον προς τα παιδιά και πρόσβαση αποκλειστικά σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Από την πλευρά μας, ομολογούμε ότι περισσότερο από όλα ανυπομονούσαμε για την ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», μια παραγωγή της Disney για μια ζωή που μπορεί να θυμίζει παραμύθι, όμως είναι 100% αληθινή – και ελληνική. Ωστόσο, δεν θα προσποιηθούμε τους αδιάφορους απέναντι στις πρωτότυπες σειρές της Marvel, όπως το Moon Knight, το Ms. Marvel και – κυρίως – το Loki που ήρθαν για να γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες με συναρπαστική δράση.

Στα highlights περιλαμβάνονται με βεβαιότητα και οι σειρές που διευρύνουν το έπος των Star Wars, όπως το Obi-Wan Kenobi και, φυσικά, το The Mandalorian, που συνεπήρε από την πρώτη στιγμή όσους το παρακολούθησαν, είτε είχαν προλάβει να εθιστούν στους Skywalkers είτε όχι, αλλά και οι μοναδικές παραγωγές του National Geographic, με τίτλους όπως «Η Διάσωση», με αληθινές ιστορίες επιβίωσης από όλο τον κόσμο, και «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ» ήταν από μόνοι τους ισχυρό δέλεαρ για να προχωρήσουμε στην εγγραφή μας στην πλατφόρμα.

Αν γενικώς προτιμάς τις σειρές, είσαι εξίσου καλυμμένος. Το πολυσυζητημένο Pam & Tommy, με την ιστορία της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, το ξεκαρδιστικό Only Murders in The Building, και αμέτρητες ακόμη νέες και αγαπημένες σειρές είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη. Μαζί τους θα βρεις και το θρυλικό πια ριάλιτι «The Kardashians», που θα ήταν υποκρισία να πούμε ότι δεν έχουμε παρακολουθήσει κι εμείς.

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο Free Guy, την καθηλωτική ταινία δράσης με τον Ράιαν Ρέινολντς, αλλά και στη σειρά ντοκιμαντέρ «The Beatles: Get Back», σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Πίτερ Τζάκσον, που παρακολουθεί το διάστημα της δημιουργίας του ιστορικού άλμπουμ Let It Be, και παρουσιάζει για πρώτη φορά αδημοσίευτο υλικό της περιόδου.

Το αφήσαμε για το τέλος, γιατί είναι μάλλον αυτονόητο, αλλά όπως καταλαβαίνεις στο Disney+ σε περιμένει άφθονο κορυφαίο παιδικό περιεχόμενο Disney και Pixar. Οι τίτλοι είναι αμέτρητοι, όμως ακόμη και αν δεν έχεις παιδιά, μην κάνεις το λάθος να χάσεις το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» και το τρυφερό «Πάντα στο Κόκκινο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.disneyplus.com

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024