
Κρήτη: Πρόστιμο «φωτιά» σε άνδρα που έκαιγε σκουπίδια
Η φωτιά σημειώθηκε σε αύλειο χώρο επιχείρησης
Πρόστιμο 900 ευρώ επέβαλε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε άνδρα, που έβαλε φωτιά για την καύση σκουπιδιών το πρωί της Παρασκευής. Η φωτιά σημειώθηκε σε αύλειο χώρο επιχείρησης στην περιοχή της Φοινικιάς.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναζητούσε τον άνδρα, για να του επιβάλει το πρόστιμο, καθώς σήμερα υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και η εκτέλεση θερμών εργασιών απογορεύεται.
Σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για το σύνολο της Κρήτης, είναι: 4 (πολύ υψηλός).
Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας καλούνται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας που προβλέπεται στο σχεδιασμό μας για την λήψη επιπλέον μέτρων, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout




