Αγία Παρασκευή: Ληστές υποδύονται μέλη του «Βοήθεια στο Σπίτι»
Φαινόμενα παραπλάνησης ηλικιωμένων παρατηρούνται στην Αγία Παρασκευή, όπου ληστές υποδύονται μέλη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ληστεύουν τα σπίτια τους.
Λόγω των πολλών παράνομων ενεργειών που έχουν καταγραφεί στην Αγία Παρασκευή το τελευταίο διάστημα, από ληστές που υποδύονται μέλη του «Βοήθεια στο Σπίτι» και διαπράττουν συστηματικά κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφιστά την προσοχή όλων των δημοτών και ενημερώνει πως:
«Η υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» όπως και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου μας, κάθε φορά που προγραμματίζει να βρεθεί στο σπίτι κάποιου δημότη, για την παροχή οποιασδήποτε μορφή βοήθειας, έχει πρώτα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον ενδιαφερόμενο και τον έχει ενημερώσει για την ημερομηνία, την ώρα και τον σκοπό της επισκέψεως.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ζητά από όλους τους δημότες να επιδείξουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, ειδικά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και σε περίπτωση που αντιληφθούν την οποιαδήποτε ύποπτη ή παράνομη ενέργεια να επικοινωνήσουν άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής».
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας





