Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Γυναίκα μάζεψε ένα δολάριο από το δρόμο και παραλίγο να πεθάνει

ΗΠΑ: Γυναίκα μάζεψε ένα δολάριο από το δρόμο και παραλίγο να πεθάνει

Από τη μια στιγμή στην άλλη είδε τη ζωή της να περνάει μπροστά από τα μάτια της. Λίγο έλειψε να πεθάνει.

Το περιστατικό συνέβη στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Ξεκίνησε σε ένα πεζοδρόμιο του «αυτοκινητόδρομου 70» του Νάσβιλ μπροστά από ένα φαστ φουντ, και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα γλίτωσε από του χάρου τα δόντια.

Η Ρενέ Πάρσον μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο της και με τον άνδρα της θα έμπαιναν στο φαστ φουντ. Είχε στην αγκαλιά της το 3 μηνών μωράκι της. Δεν είχε προλάβει να κάνει ένα βήμα όταν με την άκρη του ματιού της είδε στο πεζοδρόμιο ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Το θεώρησε τύχη και έσκυψε να το πάρει. «Κοιτώντας γύρω μου, σκέφτηκα να το δώσω σε ένα κοριτσάκι που είδα.» λέει η ίδια στο δίκτυο «FOX News» και συνεχίζει: «Μετά σκέφτηκα ότι κρατάω το μωρό μου και ότι το χαρτονόμισμα το βρήκα στο δρόμο. Έτσι έδωσα το μωρό στον άνδρα μου και πήγα τουαλέτα για να πλυθώ.»

Η ίδια καθώς θυμάται έπλυνε μεν τα χέρια της αλλά δεν τα στέγνωσε και βγήκε από την τουαλέτα για να πάει προς το αυτοκίνητο. «Στο μεταξύ έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου και το έβαλα στην θήκη της πόρτας του αυτοκινήτου, λέγοντας στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα ένα χαρτονόμισμα. Στη συνέχεια πήρα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου διότι θυμήθηκα ότι είχα πιάσει ξανά το δολάριο» λέει.

Και από εκεί και μετά αρχίζει ο εφιάλτης για τη νεαρή μητέρα. Η ίδια θυμάται: «Ένιωσα σα να με χτύπησε ένας τόνος τούβλων. Ξαφνικά ένιωσα κάτι περίεργο στους ώμους και γρήγορα κατέβαινε σε όλο το σώμα μου. Είπα στον σύζυγό μου να με βοηθήσει. Του έπιασα το χέρι και μετά το σώμα μου μούδιασε εντελώς, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω και να αναπνεύσω. Πάλευα να μην χάσω τις αισθήσεις μου καθώς ο σύζυγός μου ούρλιαζε και προσπαθούσε να πάρει τις πρώτες βοήθειες»

Μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο η Ρενέ είχε χάσει τις αισθήσεις της. Στα «επείγοντα» επικράτησε πανικός. Προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Η κοπέλα έσβηνε.

Τελικά και ενώ βρισκόταν ένα βήμα πριν από την εντατική, τα φάρμακα που της χορήγησαν άρχισαν να επιδρούν. Σιγά σιγά ο οργανισμός της Ρενέ αντιδρούσε. Τι είχε συμβεί όμως;

Ναρκωτικά

Ο αστυνομικός που πήγε να συντάξει την αναφορά του για το περιστατικό τους έδωσε την απάντηση. Για όλα έφταιγε το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου. Τους είπε πως είχε χρησιμοποιηθεί για να «κόψουν» ή να «σνιφάρουν» ναρκωτικά και ότι ήταν ποτισμένο με Φαιντανύλη. (Η φαιντανύλη είναι ένα συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό. Η φαιντανύλη έχει 100 φορές πιο ισχυρή αναλγητική δράση από τη μορφίνη)

Αυτό σε συνδυασμό με τα βρεγμένα της χέρια αλλά και το αλκοόλ από τα μαντιλάκια δημιούργησε μια έκρηξη μέσα της και ένα τεράστιο σοκ για τον οργανισμό της και παραλίγο να πεθάνει.

Για το περιστατικό η αστυνομία του Νάβιλ έβγαλε ανακοίνωση που εφιστά την προσοχή των γονιών να μην σκύβουν τα παιδιά τους να μαζεύουν χαρτονομίσματα από τον δρόμο γιατί μπορεί να είναι ποτισμένα με ναρκωτικά και θα κινδυνέψουν.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024