Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωταγωνίστρια του Game of Thrones γέννησε το δεύτερο παιδί της

Πρωταγωνίστρια του Game of Thrones γέννησε το δεύτερο παιδί της

Η ηθοποιός Σοφία Τέρνερ, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από συμμετοχή της στην σειρά «Game of Thrones» γέννησε το δεύτερο παιδί που έχει με τον σύζυγό της και επίσης γνωστό μουσικό Tζόε Τζόνας.

Το αγαπημένο ζευγάρι μόλις πριν από λίγο ανακοίνωσαν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, αφού από τον Ιούλιο του 2020, είχαν υποδεχθεί το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο ονόμασαν Willa.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» είχε ανακοινώσει και επιβεβαιώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης σε συνέντευξή της τον προηγούμενο Μάϊο.

«Για εμένα αυτό είναι το νόημα της ζωής, να μεγαλώσουμε την επόμενη γενιά» είχε δηλώσει η ηθοποιός και συνέχισε: « Το πιο υπέροχο πράγμα είναι να δω την κόρη μου να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που επεκτείνουμε την οικογένειά μας. Είναι η καλύτερη ευλογία που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν στο «Μet Gala» το 2022 στην Νέα Υόρκη , όπου πόζαρε αγκαλιά με τον σύζυγό της  Τζόε Τζόνας, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση γεμάτη λάμψη.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με μία τελετή- έκπληξη στο Λάς Βέγκας, τον Μάϊο του 2019, και μετά ακολούθησε ο επίσημος γάμος τους στην Γαλλία τον επόμενο μήνα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024