Νέα παίκτρια του Ολυμπιακούστο βόλεϊ γυναικών θα είναι η Γεωργίνα Αντωνακάκη.
Η 20χρονη ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους το πρωί της Τετάρτης (13/7) και παραχώρησε δηλώσεις στο σάιτ του ερασιτέχνη.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γιωργίνα Αντωνακάκη. Η Ελληνίδα λίμπερο (ημ. γέννησης 16/9/2002) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».
Η δήλωση της Γιωργίνας Αντωνακάκη στο olympiacossfp.gr:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που θα αγωνιστώ φέτος με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια ιστορική ομάδα, με πολύ υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου όσο περισσότερο μπορώ. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη και εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά».
Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε:
ΓΕ Ηρακλείου, Ασκληπιός Τρικάλων, AO Λαμία, Πανναξιακός.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,