Μία νεαρή γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, την ώρα που ήταν εν κινήσει, στα διόδια της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στο Κιάτο, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, ο οδηγός του λεωφορείου απο την Κέρκυρα, με προορισμό την Αθήνα, πρόλαβε και έκανε δεξιά ακριβώς μετά τα διόδια του Κιάτου, σταμάτησε το λεωφορείο και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, το μωρό είχε ήδη γεννηθεί. Οι συνεπιβάτες, καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας, βοήθησαν τη νεαρή μητέρα να γεννήσει το μωρό της, ένα υγιέστατο αγοράκι.
Μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).