Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 4χρονου αγοριού από τη Σερβία τα ίχνη του οποίου χάθηκαν, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Ο 4χρονος βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στην παραλίαμπροστά από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν, όταν τον έχασαν από τα μάτια τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα.
Ωστόσο, ο μικρός θυμήθηκε τον δρόμο προς το ξενοδοχείο και κινήθηκε προς τα εκεί. Μια ώρα μετά εντοπίστηκε, βάζοντας τέλος στην αγωνία των γονιών του.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας