Στόχος χάκερ η Κριστίν Λαγκάρντ
Όλο αυτό αποτράπηκε γρήγορα χωρίς να διακυβευτεί καμία πληροφορία, δήλωσε εκπρόσωπος της ΕΚΤ την Τρίτη.
Στόχος κυβερνοεπίθεσης έπεσε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ σήμερα, Τρίτη.
Όλο αυτό αποτράπηκε γρήγορα χωρίς να διακυβευτεί καμία πληροφορία, δήλωσε εκπρόσωπος της ΕΚΤ την Τρίτη.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπήρξε μια απόπειρα κυβερνο- περιστατικού πρόσφατα στο οποίο εμπλέκεται η Πρόεδρος», είπε ο εκπρόσωπος. «Εντοπίστηκε και σταμάτησε γρήγορα. Δεν διακυβεύτηκε καμία πληροφορία. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», ανέφερε εκπρόσωπος της ΕΚΤ.
Να σημειωθεί πως διαχρονικά η ΕΚΤ αντιμετωπίζει τις κυβερνοαπειλές πολύ σοβαρά. Εργάζεται αδιάκοπα για να βελτιώσει την αμυντική της θωράκιση με σκοπό την προστασία των δεδομένων της και των πληροφοριακών συστημάτων της. Αναπτύσσει στρατηγικές για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης σε περίπτωση επιθέσεων. Συνεργάζεται με τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της ΕΕ για την προστασία του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών – και των δεδομένων του – ως συνόλου.
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442