Χάρτης Μπαχτσελί: Απαράδεκτη οποιαδήποτε αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας λέει η Γερμανία
Ανάρτηση του Γερμανού πρέσβη για τον χάρτη Μπαχτσελί
-
Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
-
«Ραφαήλ ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα
-
Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο all-inclusive και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν - Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns=%22http://www.w3.org/2000/svg%22%20viewBox=%220%200%20130%2085%22%3E%3C/svg%3E)
-
Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Ερνστ Ράιχελ, παίρνει ξεκάθαρη θέση καταδικάζοντας τις προκλήσεις Μπαχτσελί. Ο Ερνστ Ράιχελ, με ανάρτησή του του στο Twitter, κοινοποίησε την χθεσινή ανάρτηση του πρωθυπουργού στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλούσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να λάβει θέση για τον χάρτη που δείχνει μέχρι και την Κρήτη τουρκική.
Ο Γερμανός πρέσβης τονίζει πως η γερμανική θέση είναι ξεκάθαρη. «Οποιαδήποτε αμφισβήτηση της ελληνικής εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας είναι απαράδεκτη», γράφει χαρακτηριστικά.
H ανάρτηση του Γερμανού πρέσβη
The German?? position is clear: Any questioning of Greece‘s ?? territorial integrity and sovereignty is unacceptable. https://t.co/SgpvCfvVvP
— Ernst Reichel ? (@ReichelErnst) July 12, 2022
- Μάτι: Στον Άρειο Πάγο οι συγγενείς των θυμάτων – Ζητούν νέα έρευνα για τον ομαδικό τάφο στη Νέα Μάκρη
- Ιταλία: 43χρονου πέθανε κατά τη διάρκεια αστυνομικής σύλληψης – Διαδηλώσεις στους δρόμους της Μπολόνια
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
- Φωτιά στο Σχιστό – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Χρηματοδότηση για έργα αποκατάστασης στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
- Κοινωνία Ώρα MEGA: Πρωτιά στην τηλεθέαση την εβδομάδα 13 έως 17 Ιουλίου,
- Αυτή είναι η Ναϊμέγκεν που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός: Η ιστορική σεζόν στην Eredivisie και η πρώτη συμμετοχή στο Champions League (vids)
- Φαρμακευτικές εταιρείες: Η Ελλάδα ως στρατηγικό παραγωγικό κέντρο φαρμάκου της Ευρώπης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-130x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442