Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαντοπούλου: «Μικρή Ρωσία» η Τουρκία, μια «βόμβα» μέσα στο ΝΑΤΟ

Διαμαντοπούλου: «Μικρή Ρωσία» η Τουρκία, μια «βόμβα» μέσα στο ΝΑΤΟ

Η πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του Κοινωνικού Κράτους, Άννα Διαμαντοπούλου σχολίασε τις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας.

Τη στάση της Τουρκίας όλο το τελευταίο διάστημα σχολίασε η Άννα Διαμαντοπούλου. Θυμίζουμε ότι η πρώην Επίτροπος στην Κομισιόν είναι πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του Κοινωνικού Κράτους και πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η κ. Διαμαντοπούλου μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα. Εκεί υποστήριξε ότι: «Η Τουρκία είναι η μικρή Ρωσία, είναι μια μικρή βόμβα μέσα στο ΝΑΤΟ».

«Απειλεί τους γείτονές της»

«Έχει κάνει ακριβώς ό, τι η Ρωσία. Έχει κάνει εισβολή σε μια χώρα, την Κύπρο, σε μια ανεξάρτητη χώρα, απειλεί τους γείτονές της μη σεβόμενος τις συνθήκες, δηλαδή έχουμε έναν καθαρό ρεβιοζιονισμό, αναθεωρητισμό των συνόρων, έχει ένα αυταρχικότατο καθεστώς, βάζει τον κόσμο στις φυλακές, δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο.

Είναι μια χώρα που έχει τα χαρακτηριστικά της Ρωσίας, δεν έχει σεβαστεί τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην Ρωσία και μετά τα τελευταία γεγονότα με τους χάρτες και την ανοχή του Ερντογάν, μπορεί να προκαλέσει μία σύγκρουση στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ και έναν εσωτερικό διχασμό στις δυτικές δυνάμεις ως προς το τι θα γίνει με την Τουρκία», συμπλήρωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024