Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Αύριο στις 12 στο Ανθρωποκτονιών οι έγγραφες εξηγήσεις της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Αύριο στις 12 στο Ανθρωποκτονιών οι έγγραφες εξηγήσεις της Πισπιρίγκου

Τι είπε ο δικηγόρος της

Αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι θα κατατεθούν οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, στις οποίες θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέσεις με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, στο θρίλερ της Πάτρας.

Το παραπάνω γνωστοποίησε χθες ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος σχολίασε και τα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, κ. Ηλιάδης, σχετικά με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Επιμένει ότι δεν έχει στραφεί εναντίον των παιδιών της

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουος μιλώντας στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αναφέρει στην έγγραφη κατάθεσή της ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της.

«Σταθερή θέση της κατηγορουμένης είναι δεν θα μπορούσε να στραφεί κατά των παιδιών της» είπε ο κ. Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Επίσης ο δικηγόρος της κατηγορουμένης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι στο υπόμνημά της θα στηρίζεται στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν στηην Μαλένα και την Ίριδα, οι οποίες κατέληγαν σε παθολογικά αίτια.

«Απάντηση» στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τα όσα γνώριζε ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης. Όπως υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος: «Θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024